2012-08-19 18:43:40
Φωτογραφία για Ένα κάμπινγκ για γερά πορτοφόλια!
Άνεση και πολυτέλεια στην ύπαιθροΚάμπινγκ και πολυτέλεια συνήθως δεν πηγαίνουν μαζί. Όμως ο Roger Hill από το Devon, προνόησε για όσους θέλουν να είναι κοντά στη φύση αλλά να απολαμβάνουν ταυτόχρονα τις ανέσεις ενός ενοικιαζόμενου δωματίου.

Υπέρμαχος του αγροτουρισμού ο ίδιος, κάνει εδώ και χρόνια διακοπές στην αγγλική επαρχία, επιλέγοντας ως επί το πλείστον διάφορα κάμπινγκ για τη διαμονή του στην ύπαιθρο.

Εμπνεόμενος λοιπόν από την εικόνα διάφορων χοιροστάσιων, αποφάσισε να κατασκευάσει σπίτια που μοιάζουν με αυτά, μόνο σε ό,τι αφορά όμως την εξωτερική εμφάνιση, καθώς στο εσωτερικό τους είναι πολύ άνετα και οι αγοραστές τους μπορούν να απολαμβάνουν μένοντας σε αυτά πολυτελείς παροχές.

Το μέγεθός τους είναι αρκετό για να χωρέσει ένα διπλό ή δύο μονά κρεβάτια, ενώ απλά διακοσμητικά αντικείμενα στο εσωτερικό και πολύχρωμα υφάσματα δημιουργούν μια εντυπωσιακή εικόνα.

«Το κόστος κάθε καμπίνας πλησιάζει τις 6.000 λίρες, ποσό αρκετά μικρό νομίζω εάν σκεφτείτε ότι οι κατασκηνωτές γλιτώνουν από την ταλαιπωρία της σκηνής – το στήσιμο και το ξεστήσιμο μέσα στο κάμπινγκ.

Επιπλέον, είναι καλύτερα προστατευμένοι από τον άνεμο και τις ξαφνικές καταιγίδες», δηλώνει ο Roger Hill, συμπληρώνοντας ότι οι καμπίνες μπορούν να τοποθετηθούν όπου επιθυμεί ο χρήστης, είτε μεμονωμένα είτε σε ένα οργανωμένο κάμπινγκ.
newsbeast.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ