2012-08-19 18:05:10
Φωτογραφία για ΜΟΓΙΕΣ : ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΡΑΛΑΣ
Απόλυτα ευχαριστημένος από την απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο τεχνικός της Έβερτον, Ντέιβιντ Μόγιες, που ξεκαθάρισε ότι περιμένει αρκετά γκολ από τον παίκτη.

Ευχαριστημένος για την μεταγραφή Μιραλάς

Αρχικά ο Μόγιες επισήμανε ότι «είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που πήραμε τον Κέβιν. Θα προσθέσει ποιότητα στην ομάδα μας και θα μας δώσει επιλογές που έχουμε ανάγκη. Χάσαμε κάποιους παίκτες, οπότε είμαστε πανευτυχείς που κλείσαμε τον Κέβιν».

Για τις ικανότητες του παίκτη ο τεεχνικός της Έβερτον επισήμανε: «Ο Κέβιν Μιραλάς έχει βάλει πολλά γκολ στην Ελλάδα. Ελπίζω και περιμένω ότι θα βάλει αρκετά γκολ και με την Έβερτον.

Είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει δεξιά, αριστερά και στο κέντρο. Θα μας δώσει επιλογές να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας καθώς θα έχουμε την δυνατότητα να τον βάζουμε σε διαφορετικές θέσεις».

Στην συνέχεια σχολίασε ότι «θα είναι μία καλή προσθήκη για την ομάδα μας. Έχει καλές επιδόσεις, ήταν ένα εξαιρετικό ταλέντο στην Ελλάδα, όπου έβαλε πολλά τέρματα και συν τοις άλλοις είναι ενθουσιασμένος που ήρθε εδώ».


Ζήτησε πίστωση χρόνου

Ακόμα είπε για τον Μιραλάς πως «τα πράγματα θα είναι αλλιώς για εκείνον στην Πρέμιερ Λιγκ, όπως μπορεί να καταλάβει ο καθένας. Οπότε θα πρέπει να έχουμε λίγη υπομονή.

Να μην ανεβάσουμε ψηλά τον πήχη γρήγορα και να μην έχουμε άμεσα τόσο μεγάλες προσδοκίες. Εγώ προσωπικά θα προσπαθήσω να τον βοηθήσω στην προσαρμογή του. Έχουμε ακόμα μπροστά μας χρόνο για να μάθουμε πράγματα για εκείνον.

Πρέπει να του επιτρέψουμε να εγκατασταθεί με την ηρεμία του. Μετά θα του βρούμε τι είναι καλύτερο στο αγωνιστικό του προφίλ. Νομίζω όμως το γεγονός ότι είναι ένας παίκτης που έχει την ικανότητα να αγωνίζεται σε διάφορες θέσεις είναι πολύ σημαντικό για εμάς.

Ένα ακόμα στοιχείο είναι πως δεν έχει δώσει πολλά ματς προετοιμασίας. Η ένταξή του στην ομάδα δεν θα είναι τόσο γρήγορη. Έπαιξε βέβαια με την Εθνική Βελγίου την προηγούμενη εβδομάδα. Χρειάζεται χρόνο και θα του τον δώσουμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ