2012-08-19 17:14:32
Φωτογραφία για ΠΑΟ: Έφτασαν στην Αθήνα οι Κίτσεν και Μασιούλις
Στην Αθήνα αφίχθησαν σήμερα το μεσημέρι για λογαριασμό του Παναθηναϊκού οι Γιόνας Ματσιούλις και Ντέργουϊν Κίτσεν.

Οι δύο παίκτες του «τριφυλλιού» θα υποβληθούν αύριο το πρωί σε ιατρικές εξετάσεις και αργά το μεσημέρι αναμένεται να βρίσκονται στο Καρπενήσι, όπου συνεχίζεται η «πράσινη» προετοιμασία.

Στις πρώτες τους δηλώσεις, μετά την άφιξή τους στην Ελλάδα, αμφότεροι εμφανίστηκαν έτοιμοι να βοηθήσουν τους «πράσινους», προκειμένου να κατακτήσουν τίτλους.

«Ξέρω τι σημαίνει Παναθηναϊκός, ξέρω ποιος είναι ο Παναθηναϊκός και είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας και που βρίσκομαι στην Ελλάδα. Είναι εξαιρετικό συναίσθημα να είσαι μέλος μιας τόσο ιστορικής και επιτυχημένης ομάδας», είπε ο Γιόνας Ματσιούλις κατά την άφιξή του και συνέχισε:

«Ήταν ένα επίπονο καλοκαίρι για μένα με τη συμμετοχή με την Εθνική Λιθουανίας στο Προολυμπιακό Τουρνουά και στη συνέχεια στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λονδίνο, αλλά νιώθω έτοιμος για δουλειά. Ξεκουράστηκα λίγες μέρες που ένιωθα, κάτι που ήταν απαραίτητο και τώρα είμαι έτοιμος να δουλέψω με τους νέους συμπαίκτες μου. Ο Παναθηναϊκός είναι η μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα μου.


Η ιστορία του είναι μεγάλη και οι στόχοι του κάθε χρόνο δεδομένοι. Όταν έρχεσαι σε μια τέτοια ομάδα ξέρεις τι σε περιμένει, ξέρεις ότι πρέπει να είσαι ανά πάσα στιγμή έτοιμος 100%. Υπάρχει πίεση, αλλά είναι και δικαιολογημένη. Ο Σάρας (σ.σ. Σαρούνας Γιασικεβίτσιους) μου έχει ήδη μιλήσει άλλωστε και μου έχει πει τα καλύτερα για την ομάδα, την Αθήνα, τον κόσμο... ».

Από την πλευρά του ο Ντέργουιν Κίτσεν δήλωσε: «Ήταν ένα πραγματικά δύσκολο ταξίδι, αλλά ξέρετε τι λένε: Όταν η αναποδιά γίνεται στην αρχή, μετά όλα κυλούν όπως πρέπει... Μπορώ να πω ότι είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα μου, γιατί είναι μια ομάδα την οποία όλοι γνωρίζουν και η οποία έχει πάντα υψηλούς στόχους.

Κι ένιωσα ότι πρέπει να κάνω αυτό το παραπάνω βήμα, να βγω από αυτή τη ζώνη στην οποία ήμουν "ασφαλής". Δεν μπορώ να έχω άλλο στόχο σε προσωπικό επίπεδο από το να βοηθήσω την ομάδα με όποιον τρόπο μπορώ. Θέλω πάντα να κερδίζω και σίγουρα ισχύει το ίδιο και τώρα που ήρθα στον Παναθηναϊκό».
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Χώρισε ο Χολέμπας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Χώρισε ο Χολέμπας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ