2012-08-19 17:02:04
Φωτογραφία για ΝΤΟΡΣΕΪ : Η ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού βρίσκεται, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, από το μεσημέρι της Κυριακής ο Τζόι Ντόρσεϊ.

Ο Αμερικανός γύρισε πιο χαμογελαστός απ' ό,τι έφυγε, δείχνοντας την ικανοποίησή του για την παραμονή του στην ομάδα. "Αισθάνθηκα όλο αυτό το καλοκαίρι σαν να γύρισα στο Κολέγιο. Υπήρχε ενδιαφέρον για μένα τόσο από τη νέα Ορλεάνη όσο και από τη Βοστόνη, ωστόσο μιλώντας με την οικογένειά μου και τον μάνατζέρ μου αποφασίσαμε ότι έπρεπε να παραμείνω στον Ολυμπιακό.

Γνωρίζω ότι οι απαιτήσεις τώρα είναι μεγαλύτερες απ' ο,τι πέρυσι. Όταν είχα πρωτοέρθει κανένας δεν περίμενε τίποτα από εμένα, όμως όλα τώρα είναι διαφορετικά. Στην ομάδα ξέρουν τι να περιμένουν από μένα κι αυτό το κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρον".

Ερωτηθείς για την αποχώρηση Ίβκοβιτς και για το αν αλλάζει κάτι τώρα στην ομάδα, είπε: "Θα είναι διαφορετικά τα πράγματα τώρα γιατί έφυγε ο κόουτς. Όσο ήμουν στην Αμερική είχα μιλήσει μαζί του και μου είχε πει το πόσο σημαντικό ήταν να μείνω τόσο εγώ όσο και ο Έισι Λο για να μη χαλάσει η χημεία της ομάδας. Τελικά έμεινε ο Έισι, έμεινα και εγώ, αλλά έφυγε ο κόουτς. Συμβαίνουν αυτά".

Σχετικά με το αν γνωρίζει για τις αλλαγές και στον Παναθηναϊκό, αφού αστειεύτηκε λέγοντας ότι δεν γνωρίζει τίποτα, στη συνέχεια τόνισε: "Είχα μιλήσει με τον Μπατίστ και μου είχε πει πως θα υπήρχαν αλλαγές στην ομάδα. Δεν σημαίνει κάτι αυτό όμως. Ο Παναθηναϊκός παραμένει ο μεγάλος μας αντίπαλος".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ