2012-08-19 02:34:00
Φωτογραφία για Αλλοδαποί επιτέθηκαν με καλάσνικοφ εναντίον επιχειρηματία, πατέρα 3 παιδιών!
Στο στόχαστρο κακοποιών βρέθηκε σήμερα το απόγευμα επιχειρηματίας από το Κλειδί Ημαθίας, ο οποίος δέχτηκε επίθεση με καλάσνικοφ στο σπίτι του. Πρόλαβε και κρύφτηκε την τελευταία στιγμή γλιτώνοντας από τις σφαίρες των αδίστακτων δραστών.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival, λίγο μετά τις 19:30 όταν δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα σταμάτησαν έξω από την τριώροφη κατοικία του επιχειρηματία και προκάλεσαν με τον τρόπο αυτό το ενδιαφέρον του. Βγήκε έξω και τους είπε: «Τι γίνεται παιδιά; Θέλετε κάτι;». Τότε ένας από αυτούς έβγαλε από το σάκο του ένα καλάσνικοφ και άρχισε να πυροβολεί κατά του επιχειρηματία. Εκείνος πρόλαβε και κρύφτηκε στο σπίτι του την τελευταία στιγμή. Στη συνέχεια οι δράστες διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μαρτυρίες κατοίκων του Κλειδιού αναφέρουν ότι οι δύο δράστες είχαν καθίσει για αρκετή ώρα σε καφετέρια του χωριού πίνοντας τον καφέ τους. Κάποιοι που τους είδαν και τους άκουσαν από κοντά δήλωσαν στην αστυνομία ότι είναι αλλοδαποί. Ο ίδιος ο ιδιοκτήτης παρατήρησε τους δράστες να διέρχονται αρκετές φορές έξω από το σπίτι του με τη μοτοσικλέτα τους. Πρόκειται για άνθρωπο αγαπητό στην τοπική κοινωνία, πατέρα τριών παιδιών. Την ώρα της επίθεσης τα παιδιά του δεν βρίσκονταν στο σπίτι.


Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών. Εξετάζεται το ενδεχόμενο οι δράστες ή φιλικά τους πρόσωπα να είχαν προσωπικές διαφορές με τον επιχειρηματία ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο των φυτοφαρμάκων.
thestival.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ