2012-08-19 01:00:05
Φωτογραφία για Θα βούταγαν τη Μυτιλήνη στην κόκα....
Θα πλημμύριζαν τη Μυτιλήνη με χάπια και χασίς άγνωστοι διακινητές που έστειλαν τα ναρκωτικά σε άγνωστο συνεργό τους μέσα σε ένα ασυνόδευτο δέμα που έφτασε στο νησί με το πλοίο της γραμμής.

Οι άνδρες της Ασφάλειας του Λιμεναρχείου είχαν από μέρες πληροφορίες για την επικείμενη αποστολή του φορτίου και το περίμεναν. Ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος εντόπισε το ύποπτο δέμα μόλις ξεφορτώθηκε από την αποθήκη του πλοίου και μέσα βρέθηκαν τριάμισι κιλά ακατέργαστης κάνναβης και 300 χάπια ecstasy.

Παρά την πολυήμερη παρακολούθηση κανείς δεν εμφανίστηκε για να παραλάβει το δέμα που δεν ανέγραφε αποστολέα ενώ το όνομα του παραλήπτη ήταν ψεύτικο κι έτσι τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και η έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό τους.

Επίσης η σύλληψη ενός 22χρονου με μικροποσότητα κάνναβης στο αυτοκίνητό του από άνδρες της Τροχαίας, οδήγησε την Ασφάλεια Φλώρινας στον 32χρονο Έλληνα συνεργού του στην διακίνηση ναρκωτικών, που είχε στο σπίτι του δυο κιλά και 35,1 γραμμάρια κάνναβης σε πέντε συσκευασίες, τρία μαχαίρια και δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές.

Στο σπίτι του 22χρονου κατασχέθηκαν ακόμη δυο ναρκωτικά χάπια, 8,8 γραμμάρια «φούντας», 177 σπόροι κάνναβης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και επτά κροτίδες. Και οι δυο θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ