2012-08-18 11:59:15
Φωτογραφία για Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗ ΝΑΠΟΛΙ
Την τελευταία του προπόνηση πριν αναχωρήσει για την Ιταλία έκανε το πρωί του Σαββάτου ο Ολυμπιακός.

Λίγο περισσότερο από μία ημέρα απέμεινε για το μεγάλο φιλικό του Ολυμπιακού με τη Νάπολι, στην Ιταλία. Το βράδυ της Κυριακής οι πρωταθλητές και κυπελλούχοι Ελλάδας θα κοντραριστούν με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο στο Σαν Πάολο της Νάπολι, στο τελευταίο τους «τεστ» πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους, το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Σήμερα Σάββατο, το πρωί στις 8:30, οι ποδοσφαιριστές του Λεονάρντο Ζαρντίμ πέρασαν για τελευταία φορά την πύλη του προπονητικού κέντρου στο Ρέντη και γυμνάστηκαν, κλείνοντας ουσιαστικά την προετοιμασία τους πριν από αυτό το πολύ δυνατό εκτός έδρας φιλικό.

Το πρόγραμμα είχε κυρίως ασκήσεις τακτικής και στημένων φάσεων, τομείς στους οποίους ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού συνηθίζει να δουλεύει πριν από τα ματς. Οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν και δίτερμα, με τον Πάμπολο Κοντρέρας να συμμετέχει για πρώτη φορά σε προπόνηση με τη νέα του ομάδα. Παρών ήταν φυσικά και ο Πάουλο Μασάδο, ενώ οι Αριέλ Ιμπαγάσα, Λεάντρο Γκρέκο και Νταβίδ Φουστέρ πλέον είναι ξανά «ένα με την ομάδα» σε ότι αφορά το πρόγραμμα εκγύμνασης.


Μοναδικός απών ήταν ο Ανδρέας Τάτος, ο οποίος λόγω του προβλήματος που αντιμετώπισε από χθες στην αριστερή του γάμπα, προφυλάχθηκε. Ο νεαρός μέσος δεν συμμετείχε στην προπόνηση, αλλά έκανε θεραπεία και δεν θα ταξιδέψει στην Ιταλία με τους συμπαίκτες του. Αντιθέτως, σε καλή κατάσταση έδειξε ο Χοσέ Χολέβας, ο οποίος συμμετείχε στο ομαδικό πρόγραμμα και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Αμέσως μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης του Σαββάτου, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έκανε γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που αύριο το πρωί θα ταξιδέψουν στη Νάπολι. Την αποστολή αποτελούν οι Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ, Λυκογιάννης, Μασάδο, Κοντρέρας.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναχωρούν το πρωί της Κυριακής, στις 9:30, από το διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος». Αμέσως μετά το τέλος του σπουδαίου φιλικού αγώνα με τη Νάπολι (21:00 τοπική ώρα, 22:00 Ελλάδας) η αποστολή θα αναχωρήσει για την Ελλάδα, με την πτήση να έχει προγραμματισμένη άφιξη στην Αθήνα στις 3:40 τα ξημερώματα της Δευτέρας. Εκείνη την ημέρα οι παίκτες θα έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τρίτη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ