2012-08-18 10:22:05
Φωτογραφία για ΣΚΕΨΕΙΣ 11ΑΔΑΣ ΜΕ... ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ
Όπως φάνηκε κατά τη χθεσινή προπόνηση, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, έχει την πρόθεση να δώσει φανέλα βασικού στον Μπάμπη Λυκογιάννη, για το αυριανό (22:00) φιλικό του Ολυμπιακού με την Νάπολι στο «Σαν Πάολο». Μάλιστα, ο Πορτογάλος τεχνικός σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τον 19χρονο παίκτη ως αριστερό μπακ, εξαιτίας της απουσίας του Χοσέ Χολέμπας.

Ο 38χρονος προπονητής έχει σχηματίσει θετική άποψη για τον νεαρό ποδοσφαιριστή των ερυθρόλευκων, από την πρώτη στιγμή, όταν τον είχε δει σε DVD από συμμετοχές του με την Εθνική Νέων και θεωρεί ότι αν συνεχίσει να δουλεύει το ίδιο σκληρά έχει όλα τα προσόντα για να κάνει μεγάλη καριέρα.

Ο Λυκογιάννης είναι αριστερό μπακ, όμως ο Ζαρντίμ όλο αυτό το διάστημα δεν τον έχει χρησιμοποιήσει ποτέ στη συγκριμένη θέση, βάζοντάς τον στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής και στον άξονα ως εσωτερικός αριστερός χαφ.

Ωστόσο, η επικείμενη επιλογή του δείχνει ότι τον εμπιστεύεται και θέλει να τον δει πως ανταποκρίνεται στη φυσική του θέση σε ένα από τα δυσκολότερα φιλικά που έχουν δώσει μέχρι σήμερα οι νταμπλούχοι Ελλάδας.


Από τη στιγμή μάλιστα που σε μία εβδομάδα αρχίζει το πρωτάθλημα, ίσως θέλει να διαπιστώσει την ετοιμότητά του εν όψει των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας.

Όσον αφορά τους χαφ, ο Ζαρντίμ δοκίμασε στη χθεσινή προπόνηση ορισμένα σχήματα στον χώρο της μεσαίας γραμμής και χρησιμοποίησε στην ίδια ομάδα τους Μανιάτη, ως αμυντικός χαφ, Γκρέκο και Μασάδο μπροστά από τον Έλληνα διεθνή.

Παρόλα αυτά, ο 38χρονος τεχνικός παρουσιάζεται αναποφάσιστος για την αρχική ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στους Ιταλούς, αφού ο Φέισα έχει δείξει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και είναι από τους διακριθέντες της φετινής προετοιμασίας των ερυθρόλευκων.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ