2012-08-17 18:34:22
Φωτογραφία για ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΑΣΑΪΝΤΙ Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
Ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ είναι και τυπικά από σήμερα το απόγευμα (17/8) ο Ουσάμα Ασαϊντί, όπως ανακοίνωσαν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους οι «reds» και μάλιστα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου θα φορά το νούμερο «11».

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς κινήθηκε με άκρα μυστικότητα τις τελευταίες ημέρες, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει και το απόγευμα της Πέμπτης (16/8) πήρε το "ΟΚ" της Χέρενφεν, ανακοινώνοντας την συμφωνία για τον 24χρονο Μαροκινό εξτρέμ.

Στη συνέχεια ο παίκτης, ο οποίος "ακούστηκε" στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού σε περίπτωση που φύγει ο Κέβιν Μιραλάς, πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ και πλέον αποτελεί και τυπικά μέλος της Λίβερπουλ, υπογράφοντας το νέο-πολυετές-συμβόλαιό του, χωρίς ωστόσο να γίνει γνωστή τόσο η διάρκειά του, όσο και το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι πλέον για έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Από την πρώτη στιγμή που μίλησα με τον προπονητή είχα ένα πολύ καλό προαίσθημα. Είχα προτάσεις και από άλλες ομάδες, αλλά περίμενα για αυτήν τη στιγμή. Ήταν ένα όνειρο να βρεθώ στη Λίβερπουλ και να είμαι συμπαίκτης με τόσο σπουδαίους ποδοσφαιριστές», ανέφερε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Λίβερπουλ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ