2012-08-17 14:30:59
Φωτογραφία για ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΦΑΝ ΠΕΡΣΙ... 4ΕΤΙΑΣ Η ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.
Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι αποτελεί και επίσημα πλέον παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ανακοίνωσε την συμφωνία με τον Ολλανδό για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο RVP πέρασε τα ιατρικά τεστ, υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του και ανακοινώθηκε από τους «Κόκκινους Διάβολους», τη φανέλα των οποίων θα φοράει μέχρι τον Ιούνιο του 2016. Όταν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του, θα έχει βάλει, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr" στο λογαριασμό του 41.6 εκατομμύρια λίρες για αυτά τα τέσσερα χρόνια! Η μεταγραφή στοίχισε 24 εκατομμύρια λίρες, δηλαδή περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δήλωσε για τη μεταγραφή: «Ο Ρόμπιν είναι ένας στράικερ παγκόσμιας κλάσης, με αποδεδειγμένα ρεκόρ στην Αγγλία και την Ευρώπη. Το ταλέντο του δεν χρειάζεται περιγραφή στους οπαδούς μας, έχει πετύχει πάρα πολλά γκολ εναντίον μας σε κάποιες κλασικές μάχες με τον πρώην σύλλογό του. Η κίνησή του, τα τελειώματα και η all-around ικανότητά του είναι εκπληκτικά».

Από την πλευρά του, ο Φαν Πέρσι είπε: «Είναι τιμή για μένα που υπέγραψα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ανυπομονώ να ακολουθήσω τα βήματα τόσων μεγάλων ποδοσφαιριστών, συνεισφέροντας με την εμπειρία μου ώστε η ομάδα να ανταγωνιστεί για τα μεγαλύτερα τρόπαια. Δεν μπορώ να περιμένω».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ