2012-08-17 01:57:04
Φωτογραφία για Γέλια και αγκαλιές... Δύο γορίλες ανταμώνουν έπειτα από τρία χρόνια (Φώτο)  ΠΗΓΗ : Περίεργα - PERIERGAA - Strange news: Γέλια και αγκαλιές... Δύο γορίλες ανταμώνουν έπειτα από τρία χρόνια [ΦΩΤΟ]
Τι κι αν τους χώρισαν; Ο ένας δεν ξέχασε ποτέ τον άλλο… Τα δύο αδέρφια περίμεναν με ανυπομονησία τη στιγμή που θα ξαναβρισκόντουσαν μαζί! Ο λόγος για τους γορίλες Kesho και Alf, που αναγκάστηκαν να ζήσουν μακριά ο ένας από τον άλλο για τρία χρόνια, καθώς μεταφέρθηκαν σε διαφορετικά ζωολογικά πάρκα.

Γεννημένοι και οι δύο στο  πάρκο του Δουβλίνου, χωρίστηκαν όταν ο μεγαλύτερος, ο 13χρονος Kesho, μεταφέρθηκε σε πάρκο του Λονδίνου προκειμένου να πάρει μέρος σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Τα χρόνια, λοιπόν, πέρασαν και η ώρα της αντάμωσης ήρθε για τα δύο αδέρφια, που ξαναβρέθηκαν στο νέο τους σπίτι, στο «Longleat Safari Park»

Η χαρά τους ήταν τόσο μεγάλη που δε σταμάτησαν να αγκαλιάζονται και να γελούν, προκαλώντας συγκίνηση σε όσους τους είδαν από κοντά αλλά και σε εμάς βλέποντας τις παρακάτω φωτογραφίες.
πηγή
planet-greece
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ