2012-08-16 23:50:36
Φωτογραφία για «ΨΑΧΝΕΤΑΙ» Ο ΚΑΤΑΪ...
Τον επόμενο σταθμο της καριέρας του ψάχνει ο Αλεξάνταρ Κατάι, ο οποίος αναμένεται να δωθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό σε άλλη ομάδα.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να τον στείλει δανεικό στην Παρτιζάν και στον Ερυθρό Αστέρα, αλλά και στις δύο περιπτώσεις δεν προχώρησε. Μάλιστα, αυτό έγινε για διαφορετικούς λόγους.

Στον Ερυθρό Αστέρα ήταν απόφαση του Ρόμπερτ Προσινέτσκι, ο οποίος αποφάσισε ότι δεν χρειαζόταν ακόμα έναν δεξιό μεσοεπιθετικό, καθώς θεωρεί ότι η ομάδα του είναι πλήρης στη συγκεκριμένη θέση. Αντιθέτως στην Παρτιζάν ήθελαν τον Κάταϊ, αλλά εκεί χάλασαν τη δουλειά οι οπαδοί.

Όταν έγινε γνωστό ότι η Παρτιζάν θα αποκτήσει τον Κάταϊ, οι οπαδοί της βρήκαν την ευκαιρία και σε αγώνα μπάσκετ στα πλέι οφ του σερβικού πρωταθλήματος απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα ανάρτησαν πανό κατά της μεταγραφής. Ο λόγος ήταν φυσικά ότι υπάρχει κόντρα με τους οπαδούς του Ολυμπιακού, καθώς είναι αδελφοποιημένοι με τους αντίστοιχους του Ερυθρού Αστέρα.


Ο Κάταϊ από τη μεριά του είχε εκφράσει τη διάθεση να μη δοθεί δανεικός σε κάποια ομάδα στην Ελλάδα, έπειτα από την κακή εμπειρία στον ΟΦΗ, ενώ ούτε στη Σερβία θέλει να πάει. Στις δύο μεγάλες ομάδες της χώρας δεν μπορεί να παίξει, ενώ από τη Βοϊβοντίνα αποκτήθηκε και όταν δόθηκε δανεικός πέρυσι από τον Γενάρη και μετά δεν πέρασε καθόλου καλά. Μέχρι και σε... καραντίνα είχε μπει μαζί με άλλους τρεις συμπαίκτες του για τον αποκλεισμό από τον τελικό Κυπέλλου.

Ωστόσο, η μεταγραφική περίοδος τελειώνει και δεν γίνεται ο Κάταϊ να μείνει χωρίς ομάδα. Έχει καλά στοιχεία ο 22χρονος Σέρβος και στον Ολυμπιακό «τρέχουν» για να βρούνε λύση. Πρόκειται για μία σημαντική επένδυση που έκανε η ομάδα και δεν μπορεί να πάει χαμένη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ