2012-08-16 16:50:46
Φωτογραφία για Η... ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ
Ο Μάρκο Πάντελιτς είναι μαζί με κάποιους άλλους παίκτες του Ολυμπιακού, εκείνοι που προσπαθούν να κάνουν τους... "νέους" που ήρθαν στην ομάδα, να αισθανθούν καλύτερα και πιο άνετα στον Θρύλο.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση ο Πάουλο Μασάδο. Ο Πορτογάλος μέσος έδωσε κανονικά το «παρών» στο φιλικό των ερυθρόλευκων με τους Νέους της ομάδας και μάλιστα, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, ξεχώρισε με την απόδοσή του.

Σε αυτό συνετέλεσε ίσως και ο Μάρκο Πάντελιτς, ο οποίος την ώρα που οι ομάδες εισέρχονταν στον αγωνιστικό χώρο, έδειχνε να αστειεύεται με τον Πορτογάλο. Τον είχε πιάσει από τους ώμους και τον χτυπούσε απαλά και οι δύο συμπαίκτες έδειχναν να χαλαρώνουν εκείνη τη στιγμή, μπαίνοντας χαμογελαστοί στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Σέρβος έχει τον δικό του τρόπο να κάνει τους συμπαίκτες του να αισθάνονται άνετα και δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο, αφού και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, πολλές φορές, όπως έχουμε αναφέρει, ο Πάντελιτς μιλούσε με μερικούς παίκτες ξεχωριστά, προκειμένου αυτοί να αισθανθούν καλύτερα στην ομάδα και να μην έχουν άγχος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στην Θεσσαλονίκη ο Βαντόζ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στην Θεσσαλονίκη ο Βαντόζ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ