2012-08-16 14:23:40
Φωτογραφία για ΧΑΜΙΛΤΟΝ : ΕΧΩ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙ ΤΑ ΒΑΡΙΔΙΑ...
Τους λόγους, που τον βοήθησαν να βρει εκ νέου την καλή του αγωνιστική κατάσταση εξήγησε ο Λιούις Χάμιλτον

Μετά τα σκαμπανεβάσματα της προηγούμενης σεζόν, ο Βρετανός πιλότος έχει βελτιωθεί, έχει βρει την σταθερότητά του και είναι εκ νέου ανταγωνιστικός, έχοντας βρει την αγωνιστική του ταυτότητα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "woop.gr".

Ο πιλότος της McLaren θέλησε να εξηγήσει την κατάσταση αυτή, τονίζοντας πως οφείλεται στην ενδυνάμωση των προσωπικών του σχέσεων με την ομάδα και τους δικούς του ανθρώπους.

«Κάθε χρόνο, όταν τελειώνει η σεζόν, αναλύεις όσα έγιναν και έκανες και προσπαθείς να κρατήσεις τα θετικά. Στη συνέχεια βελτιώνεις τα πράγματα που δεν έκανες τόσο καλά. Πάντα έλεγα ότι το θέμα δεν είναι μόνο ό,τι κάνεις μέσα στην πίστα, αλλά παίζει ρόλο η προσωπική σου ζωή εκεί έξω», είπε και πρόσθεσε.

«Εχω καταφέρει να ενδυναμώσω τις σχέσεις μου με τους ανθρώπους, όχι μόνο στην προσωπική μου ζωή, αλλά και μέσα στην ομάδα μου. Εχω καλύτερη συνεργασία με τους μηχανικούς και όλα αυτά με έχουν βοηθήσει.

Στη ζωή μου δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, ή περιττά βάρη. Πέρυσι υπήρχε ένα μεγάλο βαρίδι, αλλά ευτυχώς το πέταξα στον κάδο των αχρήστων και όλα είναι καλά τώρα».

Ο Χάμιλτον έχει κερδίσει δύο αγώνες φέτος και βρίσκεται στην τέταρτη θέση της κατάταξης οδηγών, 47 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Φερνάντο Αλόνσο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ