2012-08-15 16:07:42
Φωτογραφία για Ο Δεκαπενταύγουστος των πολιτικών ...
Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Μεσσηνία, βρίσκεται ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος συναντήθηκε με παράγοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ εγκαινίασε δύο εκθέσεις στο κάστρο της Πύλου και στην οικία του Ολυμπιονίκη Τσικλητήρα. Σε χαλαρούς ρυθμούς, εκτός πρωτοκόλλου κι επισημοτήτων τίμησε την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Ο πρωθυπουργός συνοδευόμενος από την σύζυγό του Γεωργία προσκύνησε την Παναγία την Μυρτιδιώτισσα και παρακολούθησε την πανηγυρική Θεία Λειτουργία που τελέστηκε για την Θεομητορική εορτή της Κοιμήσεως.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο κ. Σαμαράς πήγε στην πλατεία της Πύλου για καφέ κι ευχήθηκε σε συμπατριώτες του κι επισκέπτες, που βρίσκονται στην περιοχή κάνοντας διακοπές, χρόνια πολλά με την βοήθεια της Παναγιάς.

Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλ.Τσίπρας συνεχίζει τις διακοπές του στην Κρήτη.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος βρίσκεται στη Σκόπελο με τη σύζυγό του, ενώ στα Τρίκαλα πραγματοποιεί οικογενειακές διακοπές ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης.


Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα της συζύγου του, την Ικαρία.

Στα Χανιά, με την οικογένειά του, βρίσκεται ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου για τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου.

Ο πρόεδρος της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, θα γιορτάσει τον Δεκαπενταύγουστο στην Πάτρα.

Στην Παναγία Εκατονταπυλιανή της Πάρου θα βρεθεί ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης εκπροσωπώντας την κυβέρνηση.

Ο υφυπουργός Παιδείας Θ. Παπαθεοδώρου θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στην Τήνο, ενώ ο υφυπουργός Παιδείας Ι.Ιωαννίδης στην Παναγία Σουμελά στο Βέρμιο.

Από την Τήνο έστειλε μήνυμα ο υπουργός Εξωτερικών κ. Δ. Αβραμόπουλος για τον Εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου: «Μεγάλη ημέρα για την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό η σημερινή. Είμαστε εδώ ως προσκυνητές πάνω από όλα, αλλά και για να ζητήσουμε την βοήθεια της Μεγαλόχαρης σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο τόπος μας. Ο λαός μας έχει κρατηθεί όρθιος ακόμα και σε πιο δύσκολες καταστάσεις που κλήθηκε να αντιμετωπίσει στο παρελθόν, χάρη στις αξίες και τις παραδόσεις του. Υπέρτατη αξία η εθνική ενότητα και η εθνική συνεννόηση. Αυτή την ώρα, όλοι μαζί, ορθώνοντας εθνικό μέτωπο, μπορούμε να βγάλουμε και πάλι την Ελλάδα μπροστά».
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η ώρα του Αθανασιάδη
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η ώρα του Αθανασιάδη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ