2012-08-14 18:35:04
Φωτογραφία για Αστυνομία ... παντού για τους πυρήνες ρατσιστών
Αποφασισμένη να πατάξει, εν τη γενέσει τους, τους "πυρήνες" ρατσισμού είναι η Ελληνική Αστυνομία, που έχει ήδη... εντείνει τις περιπολίες σε γειτονιές όπου έχουν σημειωθεί επιθέσεις σε βάρος μεταναστών.

Αποφασισμένη να πατάξει τα φαινόμενα ρατσισμού εν τη γενέσει τους είναι η τοπική ΕΛ.ΑΣ. που παρακολουθώντας τα κρούσματα βίας σε βάρος ανυποψίαστων αλλοδαπών, έθεσε σε εφαρμογή σχέδιο εντατικής αστυνόμευσης, με έμφαση στις γειτονιές όπου έχουν σημειωθεί βίαια κρούσματα, όπως είναι ο Μασταμπάς, το παλιό Ηράκλειο, η Αγία Τριάδα και η Χανιώπορτα.

Ήδη οι πολίτες βλέπουν στις γειτονιές τους τζιπ της αστυνομίας και περιπολικά, δυνάμεις των ΤΑΕ, της Ασφάλειας και της ΟΠΚΕ, να περιπολούν μέρα και νύχτα, στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης της εγκληματικότητας σε βάρος των αλλοδαπών, ενώ χθες έγιναν και αρκετές προσαγωγές Ελλήνων.

Η ΕΛ.ΑΣ. αυτό το διάστημα οργανώνεται με στόχο να "μαζέψει" όλα εκείνα τα κακοποιά στοιχεία, που το τελευταίο διάστημα δείχνουν έφεση στις απρόκλητες επιθέσεις και είναι αποφασισμένη όχι μόνο να τους απομονώσει αλλά και να τους ταυτοποιήσει.

"Δεν πρόκειται να αφήσουμε να δημιουργηθούν "πυρήνες"" αναφέρουν υψηλόβαθμα στελέχη της αστυνομίας, ξεκαθαρίζοντας ότι πεποίθηση της ηγεσίας της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. αλλά και η "γραμμή" από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη "επιβάλλει" την πάταξη των φαινομένων αυτών.
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ