2012-08-14 15:54:02
Φωτογραφία για ΙΝΙΕΣΤΑ, ΜΕΣΙ ΚΑΙ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΟΙ... ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΤΗΣ UEFA
Αντρές Ινιέστα, Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο είναι οι τρεις υποψήφιοι για το βραβείο του κορυφαίου παίκτη της UEFA. Οι τρεις παίκτες συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους από τους 53 δημοσιογράφους που εκπροσωπούν τα κράτη-μέλη της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

λΟπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr" η ανακοίνωση του νικητή θα γίνει στο περιθώριο της κλήρωσης του Champions League, στις 30 Αυγούστου. Ο Αντρές Ινιέστα κατέκτησε το Κύπελλο Ισπανίας με την Μπαρτσελόνα και είχε σημαντική συμβολή στην επιτυχία της Ισπανίας στο Euro 2012. Ο συμπαίκτης του στους «μπλαουγκράνα», Λιονέλ Μέσι, τελείωσε τη σεζόν με την επίδοση ρεκόρ των 29 γκολ, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν πρωταγωνιστής της Ρεάλ Μαδρίτης στην πορεία προς την επιστροφή στην κορυφή της Primera Division.

Τέταρτος σε προτιμήσεις με 90 ψήφους ήταν ο Αντρέα Πίρλο (Γιουβέντους / Ιταλία), ενώ ακολούθησαν με 57 ο Τσάβι (Μπαρτσελόνα / Ισπανία), ο Ίκερ Κασίγιας με 53 (Ρεάλ Μαδρίτης / Ισπανία), Ντιντιέ Ντρογκμπά με 31 (Τσέλσι / Ακτή Ελεφαντοστού), Πετρ Τσεχ με 31 (Τσέλσι / Τσεχία), Φαλκάο με 14 (Ατλέτικο Μαδρίτης / Κολομβία) και Μεσούτ Εζίλ με 10 (Ρεάλ Μαδρίτης / Γερμανίας).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ