2012-08-14 12:38:02
Φωτογραφία για Έκανε έξωση σε καρκινοπαθή ενώ πέθαινε στην εντατική
Η συγκλονιστική ιστορία μίας γυναίκας που έπασχε από καρκίνο και ο σπιτονοικοκύρης της έκανε έξωση , έρχεται να συγκλονίσει την τοπική κοινωνία του Ηρακλείου. Η 47χρονη χαροπάλευε στην εντατική, έδινε μάχη για την ίδια της την ζωή και ο σπιτονοικοκύρης αδιαφορώντας για την κατάσταση της υγείας της, έστειλε εξώδικο με το οποίο απαιτούσε να αδειάσει το σπίτι επειδή χρωστούσε ενοίκια 2,5 μηνών.

Ο σπιτονοικοκύρης αν και γνώριζε ότι η γυναίκα αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα υγείας, θυροκόλλησε με δικαστικό επιμελητή το εξώδικο, ενώ όταν πέθανε πια, έσπευσε να αλλάξει τις κλειδαριές του σπιτιού, να πετάξει τα πράγματα της και να "ξηλώσει" το ρολόι του νερού.

Το συγκλονιστικό και το απίστευτο στην υπόθεση είναι ότι τα παιδιά της μετά από αυτό δεν είχαν σπίτι ούτε καν για να την κλάψουν.

Η τραγική ιστορία όμως έχει και συνέχεια αφού η κόρη της 47χρονης κατήγγειλε ότι μέχρι και σήμερα δέχονται απειλητικά μηνύματα από τον ιδιοκτήτη προκειμένου να πάρουν τα πράγματα της αδικοχαμένης μητέρας της και δηλώνει ότι φοβάται πραγματικά για τη ζωή της.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ