2012-08-14 06:33:03
Φωτογραφία για Ο Σχορτσιανίτης στα πράσινα [ΒΙΝΤΕΟ]
Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης μίλησε κατά τη διάρκεια της "πρώτης" του Παναθηναϊκού, λέγοντας πως βρίσκεται στην ομάδα λόγω και του Δημήτρη Διαμαντίδη. Τι είπε για Αγγελόπουλους και ΣΕΦ. Δείτε το βίντεο Δύο χρόνια μετά την απόφασή του να φύγει από τον Ολυμπιακό και να αγωνιστεί στη Μακάμπι, ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης πατάει και πάλι... παρκέ στην Ελλάδα, όχι ως αντίπαλος, αλλά ως παίκτης του Παναθηναϊκού.

Στην πρώτη προπόνηση των "πράσινων" εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ο "Σόφο" βρέθηκε στο ΟΑΚΑ μαζί με τους νέους του συμπαίκτες και παραδέχτηκε ότι ήταν η καλύτερη επιλογή που μπορούσε να κάνει.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Ήταν μία πολύ καλή επιλογή. Είμαι ανάμεσα σε κόσμο που τον ξέρω από 15 χρονών, από τα πρώτα του βήματα στο μπάσκετ. Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος για την ομάδα", τόνισε ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης και συνέχισε:

"Ο Δημήτρης (σ.σ. Διαμαντίδης) είναι από τους κύριους λόγους για τους οποίους βρίσκομαι εδώ. Ήμασταν συμπαίκτες για τρία χρόνια στον Ηρακλή και με έχει βοηθήσει πολύ. Είναι το κορυφαίο γκαρντ στην Ευρώπη. Μόνο να επωφεληθείς μπορείς δίπλα του".


"Με βοήθησαν στον Ολυμπιακό, αλλά πλέον είμαι στον Παναθηναϊκό"

Σε ερώτηση για τους στόχους του νέου Παναθηναϊκού, υπογράμμισε: "Θέλει χρόνο, θέλει προσπάθεια και πολύ δουλειά. Είναι νωρίς να πούμε για στόχους. Στον Ολυμπιακό πέρασα πέντε χρόνια, με έχουν βοηθήσει πολύ στην ομάδα, ειδικά οι δύο πρόεδροι. Έχω μόνο τα καλύτερα να πω, αλλά πλέον ο Παναθηναϊκός είναι ένα καινούριο κομμάτι στη ζωή μου.

Έχω λείψει δύο χρόνια από την Ελλάδα. Έχω πάρει την απόφαση να είμαι στον Παναθηναϊκό, πιστεύοντας ότι είναι η καλύτερη και για μένα και για την οικογένεια μου. Σαν επαγγελματίας, θέλω να βοηθήσω την ομάδα να ανέβει όσο το δυνατόν πιο ψηλά".

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως ο κόσμος δίνει χρώμα στο ελληνικό πρωτάθλημα: "Αυτό που δίνει χρώμα στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι ο κόσμος που είναι παθιασμένος και υποστηρίζει τις ομάδες πάρα πολύ δυνατά. Υπάρχουν βέβαια και οι άσχημες στιγμές, οι οποίες δεν μου έχουν λείψει καθόλου. Έχει καταντήσει να γίνει μέρος του ελληνικού μπάσκετ. Βέβαια, οι παίκτες προσπαθούμε με τη συμπεριφορά μας για να έρχονται οι υγιείς φίλαθλοι στο γήπεδο.

Βρίσκομαι στην Ελλάδα, κοντά στην οικογένειά μου, σε μία ομάδα που έχει πάντα στόχους, δίπλα σε έναν από τους καλύτερους γκαρντ της Ευρώπης. Το παιχνίδι στο ΣΕΦ, όταν έρθει η ώρα θα το σκεφτούμε. Ακόμα είναι πολύ νωρίς γι' αυτό".

Πηγή:Sport24
planet-greece
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ