2012-08-13 23:06:04
Φωτογραφία για Επικίνδυνος ο έρωτας για τους αλλεργικούς
Για μερικούς πάσχοντες από αλλεργίες, ο έρωτας μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνος, προειδοποιούν Αμερικανοί ειδικοί Και εξηγούν πως όσοι έχουν αλλεργία σε ορισμένα τρόφιμα ή χημικές ουσίες, μπορεί να εκδηλώσουν αλλεργική αντίδραση όταν φιλήσουν ή κάνουν σεξ με το ταίρι τους.

Οι ασθενείς αυτοί σπανίως είναι αλλεργικοί στον/στην σύντροφό τους. Είναι όμως ιδιαιτέρως ευάλωτοι σε ορισμένα πράγματα που εκείνος/εκείνη έχει καταναλώσει ή χρησιμοποιήσει.

Το επακόλουθο είναι να διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο να εκδηλώσουν συμπτώματα όπως πρήξιμο στα χείλη ή και στον λάρυγγα ακόμα, εξάνθημα, κνησμό και συριγμό.Σύμφωνα με το Αμερικανικό Κολέγιο Αλλεργιών, Άσθματος & Ανοσολογίας (ACAAI), το 2-3% των ενηλίκων και το 5-7% των παιδιών πάσχουν από αλλεργία σε κάποιο τρόφιμο.Πολλοί ενήλικες εξάλλου είναι αλλεργικοί σε υλικά όπως το λατέξ (οπότε τα περισσότερα προφυλακτικά αντενδείκνυνται γι’ αυτούς), άλλοι σε χημικές ουσίες που υπάρχουν στα σπερματοκτόνα και στα υγραντικά, ενώ έχουν αναφερθεί ακόμα και περιπτώσεις ανθρώπων που ήταν αλλεργικοί στο σπέρμα.

Χώρια εκείνοι που εκδηλώνουν κνίδωση ή συριγμό εξαιτίας των φυσικών χημικών ουσιών που εκκρίνει το σώμα όταν υπάρχει συναισθηματική έξαψη ή στη διάρκεια της στενής σωματικής επαφής στη διάρκεια του σεξ.
tsantiri.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τα 86 έκλεισε ο Φιντέλ Κάστρο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τα 86 έκλεισε ο Φιντέλ Κάστρο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ