2012-08-13 22:18:04
Φωτογραφία για Οι άγριες - κοινές - διαθέσεις Λοβέρδου - Διαμαντοπούλου - Ραγκούση!
Στην ομάδα και ο Φλωρίδης για την αντιμετώπιση του Βενιζέλου Σήμερα, οι περισσότεροι… πρωτοκλασάτοι του ΠΑΣΟΚ έχουν επιλέξει συγκεκριμένα μέρη ώστε να περάσουν τις διακοπές τους ευχάριστα και χωρίς… πονοκεφάλους. Ορισμένοι μάλιστα έχουν επιλέξει resort όπου απολαμβάνουν μακριά από «περίεργα» βλέμματα τις all exclusive παροχές, που φυσικά… κοστίζουν!

Πάντως, τα τηλέφωνά τους έχουν πάρει φωτιά αφού προσπαθούν να βρουν μια κοινή φόρμουλα ώστε να υπάρχει «απάντηση» στον Ευάγγελο Βενιζέλο σε οργανωμένο πλαίσιο και χωρίς α υπάρχει περιθώριο για… αμφισβήτηση των ικανοτήτων τους μέσα στο ΠΑΣΟΚ!

Έχοντας το βλέμμα στραμμένο στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, τηλεφωνούν σε στελέχη του Κινήματος που έχουν από την αρχή διαφοροποιήσει την στάση τους απέναντι στην τακτική που ακολουθεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος με προφανή στόχο φυσικά να δρομολογήσουν τις εσωκομματικές εξελίξεις, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει κανείς το αποτέλεσμα… Στο… κόλπο έχουν μπει και πρώην κυβερνητικά στελέχη που δεν κατάφεραν νε εκλεγούν, δίνοντας… ραντεβού για συγκεντρώσεις και συζητήσεις την πρώτη εβδομάδα μετά τον 15άυγουστο! Μάλιστα, έχουν αποφασίσει να πουν ανοιχτά την… γνώμη τους στα τέλη του τρέχοντος μηνός με συγκεκριμένες διαδικασίες πολιτικού διαλόγου, ανοιχτές προς τους πολίτες.Είναι σίγουρο πως στην κριτική τους θα τεθεί ο ίδιος ο Ευάγγελος Βενιζέλος, τον οποίο όπως «διαρρέεται» θα τον κατηγορούν για έλλειψη στρατηγικής και τακτικισμού, ακόμα και στο πεδίο της συγκυβέρνησης!

Την ίδια ώρα φουντώνουν οι φήμες περί σχηματισμού νέου πολιτικού φορέα, με ένθερμους υποστηρικτές τους Ανδρέα Λοβέρδο και τον Γιώργο Φλωρίδη, ωστόσο υπάρχουν και οι φωνές που δεν θέλουν την ίδρυση νέου κόμματος, τις οποίες εκφράζουν οι Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, Άννα Διαμαντοπούλου αλλά και ο Γιάννης Ραγκούσης, οι οποίοι πιστεύουν πως η μάχη πρέπει να δοθεί εντός ΠΑΣΟΚ!

parapolitika.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Mια βραδιά στο Facebook
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Mια βραδιά στο Facebook
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ