2012-08-13 18:55:24
Φωτογραφία για Κούρασαν τα φιλικά!
Για να πούμε, πάντως, την αλήθεια έχουμε κουραστεί κάπως απ’ όλα αυτά τα φιλικά των ελληνικών ομάδων. Και λέμε τώρα για δεκάδες παιχνίδια από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρη κλπ.

Τα περισσότερα παιχνίδια, λοιπόν, έχουν αργό ρυθμό. Είναι χαλαρά, κάποιες στιγμές γίνονται και απανωτές αλλαγές, οπότε το θέαμα είναι ακόμα πιο κακό.

Είναι λογικό και οι παίκτες να θέλουν να δίνουν επίσημα παιχνίδια. Κάποιες φορές είναι φανερό ότι γίνεται αγγαρεία. Και από τις ξένες ομάδες, βέβαια. Αυτό, όμως, είναι φυσιολογικό μέχρις ενός σημείου.

Κάτι, λοιπόν, με τα πρώτα επίσημα ματς στην Ευρώπη, κάτι με τα Σούπερ Καπ σε Ιταλία, Γερμανία και το 3-2 στο Community Shield της Αγγλίας, έχουμε αρχίσει να περιμένουμε πώς και πώς την κανονική έναρξη της σεζόν. Τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, αλλά και την Superleague.

Ειδικά, λοιπόν, τα τελευταία φιλικά είναι αρκετά άνοστα. Και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές δείχνουν ότι θέλουν πλέον να τα δώσουν όλα στα επίσημα παιχνίδια. Φτάνει με τα φιλικά, λοιπόν. Ώρα για το αληθινό σόου www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ