2012-08-13 17:48:19
Φωτογραφία για Τους έδωσε ρεπό ο Ζαρντίμ...
Ημέρα ξεκούρασης θα είναι η Δευτέρα για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έπειτα το εξοντωτικό ταξίδι στην Πορτογαλία, αφού ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θεώρησε σωστό να αποφορτιστούν από τις συνεχόμενες δυνατές προπονήσεις.

Την ευκαιρία να πάρουν πολύτιμες «ανάσες» από τα συνεχόμενα κοπιαστικά ταξίδια και τα δυνατά φιλικά θα έχουν την Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπαικού.

Ο τεχνικός των νταμπλούχων Λεονάρντο Ζαρντίμ θεώρησε σκόπιμο να τους δωρίσει ρεπό για σήμερα, ώστε να ξεκουραστούν και να φορτίσουν τις μπαταρίες τους, εν όψει της δύσκολης σνέχειας που τους περιμένει και της όσο το δυνατόν αρτιότερης προετοιμασίας τους.

Με την ολοκλήρωση του φιλικού κόντρα στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε κατευθείαν για Αθήνα στις 1.40 (ώρα Ελλάδας) τα ξημερώματα της Δευτέρας  και η άφιξη στο αεροδρόμιο των Σπάτων ήταν προγραμματισμένη για τις 5.30 το πρωί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έτσι κι αλλιώς δεν υπολογίζονται οι διεθνείς Τοροσίδης, Μανιάτης, Μήτρογλου, Σιόβας, Κάρολ, Μιραλάς, Μέγιερι, οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα επανέλθουν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη την Τρίτη (14/8), ώστε να συνεχίσουν την προετοιμασία τους, εν όψει του νέου δύσκολου εκτός έδρας φιλικού απέναντι στην Νάπολι, που έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Κυριακή 19 Αυγούστου.

http://www.katimagiko.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ