2012-08-13 13:58:44
Φωτογραφία για Σονγκ, Μ'Βιλά ή Ίσκο οι επιλογές της Μπαρτσελόνα
Σε διαπραγματεύσεις με την Άρσεναλ για τον Άλεξ Σονγκ έχει μπει η Μπαρτσελόνα, η οποία ενδέχεται να κινηθεί για τον Ίσκο, ποδοσφαιριστή της Μάλαγα, σε περίπτωση που δεν αποκτήσει τον Καμερουνέζο.

Σε αναζήτηση αμυντικού μέσου βρίσκεται η Μπαρτσελόνα με τον Άλεξ Σονγκ να παραμένει η πρώτη επιλογή αυτή τη στιγμή.

Ο Καμερουνέζος είναι πιο προσιτή λύση από τον Χάβι Μαρτίνεθ και ο Τίτο Βιλανόβα δείχνει να εκτιμά πολύ τις ικανότητές του.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σύμφωνα με την "Mundo Deportivo" άρχισαν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Άρσεναλ. Οι "μπλαουγκράνα" προσφέρουν 15 εκατομμύρια ευρώ και ευελπιστούν πως θα μπορέσουν να πείσουν το συμβούλιο της Άρσεναλ εντός των επόμενων ημερών και η μεταγραφή να κλείσει στα 19-20 εκατομμύρια ευρώ. Οι "κανονιέρηδες" σύμφωνα με δημοσιεύματα θέλουν περισσότερα χρήματα, όμως, οι άνθρωποι της Μπάρτσα αισιοδοξούν πως μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή.


Άλλο δημοσίευμα της ίδιας εφημερίδας αναφέρει πως εκτός του Σογνκ εξετάζονται κι εναλλακτικές λύσεις. Η μία εξ αυτών είναι του Γιαν Μ'Βιλά, για τον οποίο ενδιαφέρονται Τότεναμ και Άρσεναλ. Το Σάββατο, μάλιστα, επιβεβαιώθηκε πως υπάρχει πρόταση για τον Γάλλο από ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, με τις δύο ομάδες προαναφερθείσες ομάδες του Λονδίνου να θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα.

Ωστόσο, εκτός του Μ'Βιλά με την Μπαρτσελόνα έχει συνδεθεί και ο Ίσκο της Μάλαγα, αντιπάλου του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο 20χρονος, πάντως, είναι εντελώς διαφορετικός παίκτης από τους Σονγκ και Μ'Βιλά, αλλά θεωρείται πολύ ταλαντούχος, ενώ βρίσκεται στο στόχαστρο και άλλων μεγάλων ομάδων.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ