2012-08-13 07:55:23
Φωτογραφία για ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ (VIDEO)
Σφίγγει ο κλοιός γύρω απο τους δράστες της άγριας δολοφονίας του 53χρονου στην Πάρο, μετά τα σημαντικά στοιχεία που βρήκαν οι αστυνομικοί στον τόπο της τραγωδίας.

 Από το κινητό τηλέφωνο, που έπεσε από τα χέρια ενός από τους αδίστακτους κακοποιούς, όταν πιάστηκε στα χέρια με τον 53χρονο οδηγό ταξί, αλλά και από το καπέλο που βρέθηκε στη σκηνή του εγκλήματος, ευελπιστούν οι αρχές ότι θα βρουν την άκρη του νήματος για τον εντοπισμό των δραστών της ληστείας της Πάρου.

 Εξετάζουν τις όποιες εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις από το τηλέφωνο, αλλά και εάν υπάρχει δείγμα γενετικού υλικού στο καπέλο, καθώς -σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες- το φορούσε ένας από τους ληστές.

Οι πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι η συσκευή αλλά και η κάρτα είναι «καθαρά», δεν είχαν δηλαδή χρησιμοποιηθεί. Οι έρευνες επικεντρώνονται στην Πάρο, αφού το πιθανότερο σενάριο είναι οι ληστές να μην πρόλαβαν να εγκαταλείψουν το νησί και να έχουν βρει κάπου κρυσφήγετο. Γι' αυτό και οι έλεγχοι στο λιμάνι και το αεροδρόμιο είναι εξονυχιστικοί, ενώ οι ομάδες ΔΙ.ΑΣ, που έφθασαν από την πρώτη μέρα, στήνουν συνεχώς μπλόκα στους δρόμους.


 

 Οι καταθέσεις που έχουν στα χέρια τους ξεπερνούν τις 100. Μεταξύ αυτών είναι κι ενός αυτόπτη μάρτυρα της ληστείας στην τράπεζα. «Ήμουν ναι ο μοναδικός εκείνη τη στιγμή πελάτης, είχαν φύγει οι τρεις προηγούμενοι. Εγώ είδα, κοιτώντας αριστερά μου για λίγο έναν περίεργο τύπο, έκανα συναλλαγή με την ταμία εκείνη τη στιγμή, γύρισα προς την ταμία και σε κλάσματα δευτερολέπτου, βλέπω δύο πίσω από τον γκισέ, δηλαδή πίσω ακριβώς από τους δύο ταμίες κι άλλον έναν πίσω από μένα. Κλειδώσανε την πόρτα, κατεβάσαν τα στόρια της πόρτας είπαν «ληστεία ρε» κ.λ.π. συνεχίσανε «μην ανησυχείτε τα λεφτά θέλουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται την ίδια ώρα το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης του 53χρονου. Οι αξιωματικοί της ασφάλειας ελπίζουν να βρεθεί στο σώμα, στα ρούχα ή στα χέρια του DNA του κακοποιού, με τον οποίο πιάστηκαν στα χέρια.
  
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ