2012-08-12 23:18:28
Φωτογραφία για ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ... ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ, 1-0 ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ *ΒΙΝΤΕΟ*
Η Σπόρτινγκ ήταν ένα κλικ πιο πάνω από τον Ολυμπιακό και δίκαια νίκησε 1-0 στο φιλικό της Λισαβόνας. Οι ερυθρόλευκοι στην πρώτη τους ήττα στη διάρκεια της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, προβλήμάτισαν, αφού ο μόνος που ξεχώρισε παρόλο που ερχόταν από τραυματισμό ήταν ο Κέβιν Μιραλάς.

Ο Ολυμπιακός είχε καλύτερη αμυντική λειτουργεία από άλλους αγώνες, τηρουμένων των αναλογιών και του αντιπάλου, αλλά δεν είχε καλή επιθετική ανάπτυξη και οι φάσεις που δημιούργησε επιθετικά ήταν ελάχιστες. Όταν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο Μιραλάς, η επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού έδειξε βελτίωση και έγινε πιο απειλητική, χάνοντας ίσως την μεγαλύτερη ευκαιρία, ο ίδιος ο Βέλγος επιθετικός, όταν το πλασέ του αποκρούστηκε πάνω στη γραμμή.

Από την πλευρά της ηη Σπόρτινγκ, απέναντι στην καλή αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού που προαναφέραμε, δεν δημιούργησε πολλές φάσεις στα ερυθρόλευκα καρέ, παρόλο που είχε την κατοχή (57%-43%). Στο 54΄η Σπόρτινγκ μπήκε μπροστά στο σκορ με ένα σουτ του Ελίας έξω από την περιοχή που νίκησε τον Κάρολ και έκανε το 1-0, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ παρά τις προσπάθειες του Μιραλάς για την ισοφάριση.


Σπόρτινγκ: Ρουί Πατρίσιο, Μπουλαρούζ, Βαν Βολσφίνκελ, Καπέλ (70΄Ρινάουντο), Μάρκος Ρόχο, Καρίγιο (78΄Σχάαρς), Αντριέν (70΄Γεφρέν), Σεντρίκ, Ινσούα, Ελίας (70΄Μαρτίνς), Ζέλσον (78΄Λαμπιάντ).

Ολυμπιακός: Κάρολ, Τοροσίδης, Παπάζογλου (82΄Μανωλάς), Σιόβας, Χολέμπας, Φέισα, Μανιάτης (82΄Μοδέστο), Αμπντούν (71’ Φετφατζίδης), Λυκογιάννης (60΄Τάτος), Τζεμπούρ, Μήτρογλου (71΄Μιραλάς).
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ