2012-08-12 22:28:03
Φωτογραφία για ΦΡΑΪ : ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ
Ο Φερνάντο Αλόνσο πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις στο φετινό πρωτάθλημα, οι άνθρωποι της Ferrari όμως, παραδέχονται ότι αυτός δεν είναι ο μοναδικός λόγος για το γεγονός ότι οδηγεί την κούρσα της βαθμολογίας, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "contra.gr".

Σύμφωνα με τον Πατ Φράι, τεχνικό διευθυντή της ιταλικής ομάδας, οι καιρικές συνθήκες έχουν μεγάλη συμβολή στη μέχρι στιγμής κυριαρχία του Ισπανού πιλότου, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή με 164 βαθμούς (40 περισσότερους από τον Μαρκ Γουέμπερ).

"Προφανώς, αν ο αγώνας της Μαλαισίας ήταν τελείως στεγνός, η ιστορία ίσως να ήταν διαφορετική. Δεν πρέπει να κρυβόμαστε, ο καιρός μας βοήθησε αρκετά", είπε αρχικά ο 48χρονος στο "Autosport".

Και προσέθεσε: "Στις δύο τελευταίες κατατακτήριες περιόδους που έγιναν υπό βροχή (Σίλβερστοουν και Χόκενχαϊμ), το θέαμα ήταν πλουσιότερο".

Ο Πατ Φράι πιστεύει ότι η F2012 έχει γίνει ταχύτερη κατά 1,5 δευτερόλεπτο από την έναρξη της σεζόν, κατά καιρούς όμως, έχει υπογραμμίσει ότι το μονοθέσιο χρειάζεται βελτιώσεις. Αυτό, πάντως, δεν σημαίνει ότι θα υστερεί όταν τρέχει σε γλιστερό οδόστρωμα.

"Πρέπει να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε γι' αυτό. Είμαστε τυχεροί που ο καιρός είναι με το μέρος μας μέχρι στιγμής, αλλά δεν θα αργήσουν να βελτιωθούν και οι υπόλοιποι σε αυτόν τον τομέα", ήταν τα λόγια του τεχνικού διευθυντή της "Scuderia".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ