2012-08-12 18:52:52
Φωτογραφία για ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ... ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΤΕΠΟΥΤΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ Ο ΚΑΖΙΜ!
Ο Κολίν Καζίμ Ρίτσαρντς, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό ως δανεικός από τη Γαλατασαράϊ, ξεκίνησε… φουριόζος με τα «ρόδα».

Σε φιλικό που έγινε την Κυριακή στην έδρα της Κορκ Σίτι, ο πρώην ερυθρόλευκος επιθετικός πέτυχε δυο γκολ στη νίκη της ομάδας του με 3-1.

Η γηπεδούχος προηγήθηκε νωρίς με τον Ο’Κόνελ να κάνει το 1-0 στο 6’… Στο 17’ ο Καζίμ πήρε τη μπάλα από τον Νταν στην πλάτη του Φορμίκα και με βολέ ισοφάρισε για τα «ρόδα»… Στο 51’ ο Τούρκος ποδοσφαιριστής ήταν στη σωστή θέση για να νικήσει ξανά τον αντίπαλο πορτιέρο, μετά από προσπάθεια του Φάμπιο Νούνες… Στο 60’ για τη Μπλάκμπερν σκόραρε και ο Μόρτεν Πέτερσεν με φάουλ διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 για την ομάδα του.

Ο Καζίμ έγινε αλλαγή στο 84’ και βγαίνοντας από τον αγωνιστικό χώρο, του την… έπεσε και μια γυναίκα οπαδός της ομάδας του και του ζήτησε τη φανέλα του!

Να θυμίσουμε πως ο Τούρκος πρώην ερυθρόλευκος πήγε στη Μπάλκμπερν (φέτος θα παίξει στη Τσάμπιονσιπ) δανεικός για μία χρονιά από τη Γαλατασαράι. Πέρσι ήρθε δανεικός στον Ολυμπιακό το δεύτερο μισό της περιόδου και πανηγύρισε το νταμπλ!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ