2012-08-12 15:03:46
Φωτογραφία για Την δόξα του εισαγγελάτου ζήλεψε ο Ριζοσπάστης...
Δεν πρόλαβαν οι ινστρούχτορες του "ριζοσπάστη" αυτή τη φορά... Γαμημένο ίντερνετ, οι σύντροφοι ήρθαν 15οι και καταϊδρωμένοι! Το χειρότερο για αυτούς είναι πως έχουμε απαντήσει στην "είδηση" από προχθές, μια μέρα πριν την βρουν και την αναπαράγουν οι δημοσιογραφάρες του ρίζου Δείτε εδώ την σχετική ανάρτηση μας.

Το μόνο που πρέπει να προσθέσουμε είναι ότι ο "Ρίζος" κρατάει τα προσχήματα και μιλάει γενικά για "φασιστοειδή" χωρίς να κατανομάζει χωρίς στοιχεία πολιτικό κόμμα όπως οι άλλοι:

"Επίθεση φασιστοειδών

Φασιστοειδή επιτέθηκαν σε ιδιωτικό χώρο που έχει παραχωρηθεί σε μουσουλμάνους στον Πειραιά.

Ηταν δέκα το βράδυ όταν οι δράστες, περίπου 15-20 άτομα, πέταξαν τέσσερα με πέντε δακρυγόνα στην είσοδο του υπόγειου σε ιδιωτικό χώρο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αγίας Σοφίας και Αιτωλικού. Εκείνη την ώρα βρίσκονταν μέσα τέσσερις Πακιστανοί. Ο ένας ανέβηκε τα σκαλιά και μόλις βγήκε έξω, κάποιος από τους επιτιθέμενους τον χτύπησε με τις γροθιές του, ρίχνοντας τον στις σκάλες.


Κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν την Αστυνομία και οι δράστες έφυγαν πριν φτάσουν οι πρώτοι δικυκλιστές. Ο συγκεκριμένος χώρος έχει παραχωρηθεί στους μουσουλμάνους της περιοχής ως τόπος λατρείας.

Το αυτοσχέδιο τζαμί βρίσκεται τουλάχιστον ένα χρόνο στην οδό Αγίας Σοφίας. Εχει ξαναγίνει στόχος επίθεσης, όταν άγνωστοι είχαν σπάσει το τζάμι της εισόδου με πέτρες. Αυτές τις μέρες, οι μουσουλμάνοι γιορτάζουν το ραμαζάνι."

http://www2.rizospastis.gr/wwwengine/story.do?id=6988049

            ΠΗΓΉ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ