2012-08-12 14:30:04
Φωτογραφία για Ενημερώνει την Κύπρο ο Αλαφούζος
Ο Γιάννης Αλαφούζος θα βρεθεί σήμερα στην Κύπρο και έχει συναντήσεις με επιχειρηματίες και οπαδούς και θα τους ενημερώσει για την Παναθηναϊκή Συμμαχία.

Ο επικεφαλής του Σωματείου θα εξηγήσει το πλάνο και θα επιδιώξει να αποσπάσει τη συγκατάθεσή για οικονομική ενίσχυση του Παναθηναϊκού από επιφανείς επιχειρηματίες. Αλλωστε, τα χρήματα του Τσάμπιονς Λιγκ ή του Γιουρόπα Λιγκ, απλά θα κλείσουν μερικές τρύπες με τις υποχρεώσεις να παραμένουν μεγάλες.

Το βράδυ και μετά το φιλικό ο Γιάννης Αλαφούζος θα έχει νέο κύκλο επαφών με φίλους των «πράσινων». Διαβάστε την ανακοίνωση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας:

Εγγραφές στην Κύπρο!

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία «μετακομίζει» στην Κύπρο και οι οπαδοί της ομάδας μας από τη Μεγαλόνησο θα έχουν τη δυνατότητα να γραφτούν «ζωντανά» μέλη στο Σωματείο. Αυτό θα μπορεί να γίνει τόσο έξω από το γήπεδο, στην «δική μας» κερκίδα όπου θα υπάρχει άνθρωπος μας για τα διαδικαστικά, όσο και μετά το φιλικό με την Ανόρθωση στην εκδήλωση που θα γίνει στην πόλη της Λάρνακας. Αναζητήστε μας έξω από το στάδιο να γνωριστούμε από κοντά και το βράδυ θα τα πούμε ακόμη πιο άνετα σε μια καταπράσινη βραδιά.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ