2012-08-12 12:30:26
Φωτογραφία για Δηλώσεις του Ανδρέα Τάτου...
Διαβάστε τι δήλωσε ο νεαρός μέσος από την Πορτογαλία, όπου ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανδρέα Τάτου:

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού έχει ξεπεράσει τον έναν μήνα. Πώς τα βλέπεις τα πράγματα;

«Είναι πολύ δύσκολη η προετοιμασία. Υπάρχει πολλή κούραση. Κάνουμε πολλές φορές και δύο προπονήσεις την ημέρα. Στην Αυστρία που έγινε και το πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας ήταν αρκετά δύσκολο. Από εκεί και πέρα, σιγά-σιγά κάνουμε προπονήσεις με την μπάλα. Μπορεί να είμαστε λίγο κουρασμένοι τώρα, αλλά εμείς δουλεύουμε όπως πρέπει. Δουλεύουμε σωστά και όταν έρθουν οι επίσημες υποχρεώσεις θα φανεί η δουλειά που έχουμε κάνει».

Εσύ πως αισθάνεσαι; Ότι ο χρόνος κυλάει υπέρ σου; Ότι προσαρμόζεσαι μέρα με την ημέρα όλο και περισσότερο;

«Πάντοτε ένας καινούριος ποδοσφαιριστής χρειάζεται πάντοτε λίγο παραπάνω χρόνο σε σύγκριση με τους παλιότερους παίκτες στην ομάδα. Από εκεί και πέρα, λίγο άγχος θα υπάρχει. Η πίεση στον Ολυμπιακό είναι μεγάλη γιατί μιλάμε για μία πολύ μεγάλη ομάδα. Πιστεύω σιγά-σιγά να τα καταφέρω».


Ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό φιλικό με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας. Θα ήθελα να μου πεις δύο λόγια για αυτό το παιχνίδι.

«Είναι ένα πολύ δυνατό τεστ για εμάς. Η Σπόρτινγκ είναι μία πολύ καλή ομάδα. Θα βοηθήσει σίγουρα τον προπονητή μας για να έχει στο μυαλό του την κατάρτιση της ενδεκάδας, για το ποιοι θα παίζουν. Πιστεύω ότι θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι και όπως είπα και πριν, ένα πολύ δυνατό τεστ. Πιστεύω ότι θα σταθούμε καλά και θα κερδίσουμε».

Ο προπονητής έχει επιλέξει τα τελευταία δύο παιχνίδια με την Σπόρτινγκ και τη Νάπολι, επειδή οι καιρικές συνθήκες μοιάζουν με αυτές που θα συναντήσετε και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι μία επιλογή που σας βοηθάει τελικά;

«Σίγουρα μας βοηθάει, γιατί στην Ελλάδα έχει πολύ ζέστη. Κι εδώ, στην Λισσαβώνα, έχει ζέστη. Αν προπονείσαι σε καιρικές συνθήκες που θα συναντήσεις στους αγώνες, σίγουρα θα μας βοηθήσει πάρα πολύ».

Σε προσωπικό επίπεδο θα ήθελες να ξαναπεράσεις την πόρτα της Εθνικής; Είχες κληθεί μία φορά, αλλά δεν είχες παίξει.

«Κάθε παίκτης θέλει να παίζει στην Εθνική και να καλείται από τον κ. Σάντος. Από εκεί και πέρα, το μόνο που έχω να κάνω είναι να προσαρμοστώ όσο το δυνατόν γρηγορότερα στον Ολυμπιακό, να αποδείξω ότι αξίζω και να βοηθήσω την ομάδα μου».

http://www.olympiacos.org
redwhitenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μπακού για Σιαλμά
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μπακού για Σιαλμά
«Η φυλή των αρουραίων»
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Η φυλή των αρουραίων»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ