2012-08-12 11:26:07
Φωτογραφία για ΕΝΑΣ ΨΗΛΟΣ ΚΑΙ... ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ REPEAT!
Σε αντίθεση με τις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους ο Ολυμπιακός έχει έτοιμο, αρκετά νωρίς, σχεδόν όλο το ρόστερ του για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Μετά και την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Στράτο Περπέρογλου, οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης αναζητούν την καλύτερη δυνατή λύση για μια θέση «ψηλού», η οποία είναι και η τελευταία εκκρεμότητα.

Αυτό που θα ήθελαν όλοι στον Ολυμπιακό θα ήταν να έχει αποκτηθεί και ο Βασίλης Καββαδάς από τον Πανιώνιο, αλλά η περίπτωσή του, είναι πιο δύσκολη και από αυτή του Περπέρογλου, αλλά και από αυτή του Μαυροειδή.

Ο Πανιώνιος -για την ώρα τουλάχιστον- διαμηνύει ότι δεν τον παραχωρεί, ενώ παράλληλα πιέζει για την απόκτησή του και ο Παναθηναϊκός.

Το θέμα της μετακόμισης ή όχι του Καββαδά από τη Νέα Σμύρνη θα ξεκαθαρίσει προς το τέλος της εβδομάδας, όταν, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, θα επιστρέψει από το Μονακό, όπου βρίσκεται για διακοπές, το αφεντικό της ΚΑΕ Πανιώνιος, Ηλίας Λιανός.

Ο Ολυμπιακός έχει μία κενή θέση ξένου, την οποία, όπως λέγεται, θα καλύψει (αν το κάνει τελικά) κατά τη διάρκεια της σεζόν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ