2012-08-12 10:45:06
Φωτογραφία για ΤΕΣΤ... CHAMPIONS LEAGUE ΣΤΗ ΛΙΣΑΒΟΝΑ
Τον καλύτερό τους εαυτό είναι αποφασισμένοι να δείξουν, κόντρα στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, οι παίκτες του Ολυμπιακού στο σημερινό φιλικό (21.00, NOVA) στο γήπεδο «Ζοσέ Αλβαλάδε», στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι ερυθρόλευκοι θα ολοκληρώσουν σήμερα το πρωί την προετοιμασία τους για το φιλικό τεστ με την Σπόρτινγκ, ένα παιχνίδι που είναι πολύ σημαντικό, αφού αποτελεί την δεύτερη... πρόβα Τσάμπιονς Λιγκ, μετά από αυτό κόντρα στη Μάλαγα και πριν από τον σπουδαίο αγώνα της 19ης Αυγούστου απέναντι στη Νάπολι.

Οι παίκτες του Θρύλου είναι διατεθειμένοι να τα... δώσουν όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα στο ματς με τους Πορτογάλους, στο όγδοο φιλικό και τέταρτο φετινό στην πατρίδα του Ζαρντίμ.

Να θυμίσουμε πως στην αποστολή βρίσκονται οι: Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Τάτος, Καραγκούνης, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Αμπντούν, Μιραλάς, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ, Λυκογιάννης.

Στην αναμέτρηση με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας αναμένεται να παίξει και ο Κέβιν Μιραλάς, ενώ όλα δείχνουν πως βασικός θα ξεκινήσει και ο νεαρός Μπάμπης Λυκογιάννης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ