2012-08-11 16:18:03
Φωτογραφία για ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΣΚΙΛΑΣΙ
Σε... αγώνα ταχύτητας έχει εξελιχθεί για τον Ολυμπιακό η απόκτηση ενός σέντερ μπακ ο οποίος θα καλύψει το κενό του Μέλμπεργκ που έφυγε, αλλά και του Αβραάμ Παπαδόπουλου που έχει τραυματιστεί και βρίσκεται στο στάδιο της θεραπείας του.

Ο Σεμπαστιάν Σκιλασί είναι μια σοβαρή υποψηφιότητα για τους ερυθρόλευκους, σύμφωνα με όσα επισημαίνουν αγγλικά και γαλλικά ΜΜΕ.

Ο νέος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού κάνει αίσθηση στο εξωτερικό, αφού πρόκειται για παίκτη της Άρσεναλ και μάλιστα με μεγάλη εμπειρία στο υψηλότερο επίπεδο. Βέβαια το αρνητικό είναι ότι στην Αγγλία έχασε πολλούς αγώνες εξαιτίας τραυματισμών την τελευταία διετία.

Το γεγονός όμως ότι έχει αγωνιστεί για πολλά χρόνια στη Μονακό, η οποία είχε φτάσει μέχρι τον τελικό του Champions League, στη Λιόν και στη Σεβίλλη, δείχνει ότι ο 31χρονος αμυντικός έχει μεγάλη εμπειρία από πρωταθλητισμό.

«Μπορεί να ενισχυθεί με Σκιλασί ο Ολυμπιακός», ανέφερε χαρακτηριστικά το γαλλικό σάιτ "mercato365" και σημείωσε μια σημαντική λεπτομέρεια:


«Είχε προταθεί πριν από μερικές μέρες στους Έλληνες, αλλά εκείνη την περίοδο ασχολούνταν με τον Κανού στη Σταντάρ, όμως αυτή η μεταγραφή χάλασε στο τέλος».

Τα δημοσιεύματα και στην Αγγλία, όπως του "Sky Sport", επισημαίνουν ότι για να δελεάσουν οι ερυθρόλευκοι τον σέντερ μπακ της Άρσεναλ του προσφέρουν τριετές συμβόλαιο, ενώ το ισχύον με τους «κανονιέρηδες» λήγει του χρόνου. Το σίγουρο είναι ότι στον Ολυμπιακό θέλουν να τελειώνουν το συντομότερο δυνατό με το θέμα του κεντρικού αμυντικού, αφού σε δύο εβδομάδες ξεκινάει το ελληνικό πρωτάθλημα.

Από τη μεριά του ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θέλει να κλείσει το ρόστερ όσο γίνεται πιο γρήγορα, αφού γνωρίζει ότι οποιοσδήποτε παίκτης και να έρθει θα χρειαστεί ένα εύλογο διάστημα προσαρμογής. Ας μην ξεχνάμε ότι πέρυσι ο Ολυμπιακός, για διαφορετικούς λόγους (δεν είχε ξεκινήσει το πρωτάθλημα και όχι μόνο...) παρουσιάστηκε ανέτοιμος στα μέσα του Σεπτέμβρη στο Champions League και το πλήρωσε με μια εντός έδρας ήττα από τη Μαρσέιγ...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ