2012-08-11 15:36:07
Φωτογραφία για «ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ... ΕΚΠΛΗΞΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ», ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ
Ο Ολυμπιακός έκανε τη μεγάλη μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού, προχωρώντας στην απόκτηση του Πάουλο Μασάδο από την Τουλούζ, με τον πρόεδρο των ερυθρόλευκων, Βαγγέλη Μαρινάκη, να κάνει την υπέρβαση και να πληρώνει 2,7 εκατ. ευρώ για να φορέσει ο Πορτογάλος μέσος τα ερυθρόλευκα.

Ο Μασάδο, ως γνωστόν, θα έρθει αύριο στην Ελλάδα για να περάσει τη Δευτέρα από ιατρικές εξετάσεις και αυτό που παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον είναι ο τρόπος με τον οποίο υποδέχθηκε ο πορτογαλικός Τύπος τη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας βρίσκονται στη Λισσαβώνα, καθώς αύριο θ' αντιμετωπίσουν τη Σπόρτιγνκ σε φιλικό παιχνίδι και οι εφημερίδες στην Πορτογαλία έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στη μετακίνηση του Μασάδο στον Ολυμπιακό.

"Οι πρωταθλητές Ελλάδας έκαναν την έκπληξη και πήραν τον Μασάδο από την Τουλούζ. Ο 26χρονος μέσος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, που πλήρωσε περισσότερα από 2,5 εκατ. ευρώ για να πάρει τον ποδοσφαιριστή".

Οι Πορτογάλοι εκτιμούσαν ότι ο Μασάδο θα προτιμούσε να πάει στη Ρωσία και στη Ντιναμό Μόσχας που εξέφρασε ενδιαφέρον για την απόκτησή του και μόλις ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις έδειχναν να μην το πιστεύουν!

Ο Μασάδο από την πλευρά του δεν έκρυβε και χθες την ικανοποίησή του για την επικείμενη ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό και όπως τόνισε ανυπομονεί να έρθει στην Ελλάδα για να φορέσει τη φανέλα του Θρύλου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τραγωδία
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τραγωδία
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ