2012-08-11 13:54:28
Φωτογραφία για ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΜΑΣΑΔΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ Νο «5»!
Το βράδυ της Κυριακής φτάνει στην Ελλάδα ο Πάουλο Μασάδο προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό. Το «5» ζήτησε από τους ανθρώπους του Θρύλου ο Πορτογάλος.

Το διαρκές… φλερτ μεταξύ Ολυμπιακού και Πάουλο Μασάδο τελικά καταλήγει σε «γάμο» αφού αυτή ήταν η κοινή επιθυμία των δύο πλευρών. Τόσο οι ερυθρόλευκοι όσο και ο Πορτογάλος έκαναν ότι περνάει από το χέρι τους το τελευταίο διάστημα για να επιτευχθεί η συμφωνία και τώρα δεν κρύβουν την ικανοποίησή τους για τη θετική εξέλιξη της υπόθεσης.

Ο 26χρονος μέσος φτάνει στην Ελλάδα αύριο, Κυριακή και αφού περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ακολούθως θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνησή του από την Τουλούζ. Λογικά κάτι που θα γίνει το πρωί της Δευτέρας.

Η συμφωνία των δύο πλευρών θα είναι τετραετούς διάρκειας (3+1 το συμβόλαιο) ενώ ο παίκτης έχει ήδη ζητήσει να αγωνιστεί στο φιλικό της ομάδας με τη Νάπολι στις 19 Αυγούστου! Παράλληλα, ρώτησε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού αν ο αριθμός 5 είναι διαθέσιμος για τη φανέλα του, αφού αυτόν είχε και στην Τουλούζ. Έτσι, από τη στιγμή που το «5» είναι ελεύθερο οι ερυθρόλευκοι τον ενημέρωσαν ότι η επιθυμία του θα γίνει πραγματικότητα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ