2012-08-10 19:16:05
Φωτογραφία για «ΜΕ 1,2 εκ. ΕΥΡΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΣΚΙΛΑΣΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»
Το σενάριο περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για τον αμυντικό της Αρσεναλ, Σεμπάστιαν Σκιλασί, φιλοξενήθηκε την Παρασκευή (10/8) σε ρεπορτάζ αγγλικών ιστοσελίδων οι οποίες δεν απέκλειαν θετική εξέλιξη για τους ερυθρόλευκους.

Μετά το ναυάγιο με τον Κανού και την άφιξη του Μασάδο την προσεχή Κυριακή (12/8) ο Ολυμπιακός πλέον ρίχνει το βάρος στην αναζήτηση ενός έμπειρου στόπερ που θα καλύψει το κενό του Ολοφ Μέλμπεργκ. Μεταξύ των λύσεων που εξετάζονται από τους Κοβάσεβιτς και Βρέντζο, βρίσκεται και το όνομα του Σκιλασί, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Ο έμπειρος στόπερ, ο οποίος μετακόμισε στο Λονδίνο το 2010, δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή της Αρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ και μάλιστα, πρόσφατα, υπήρξε συνάντηση των δυο ανδρών, όπου γνωστοποιήθηκε στον Σκιλασί πως δεν υπολογίζεται. Ετσι οι Αγγλοι που δημοσίευσαν το σενάριο με τον παίκτη για τον Ολυμπιακό, ανέφεραν πως δεν αποκλείεται ο νταμπλούχος Ελλάδας να κινηθεί για την αγορά και όχι τον δανεισμό του παίκτη.

Μάλιστα στο δημοσίευμα, αναφέρονταν και ποσά και συγκεκριμένα υποστήριζαν πως οι «κανονιέρηδες» έχουν διαμηνύσει στους εκπρόσωπους του παίκτη πως θα είναι ευχαριστημένοι με ένα ποσό της τάξεως του 1,2 εκ. ευρώ, ποσό που δεν είναι απαγορευτικό για τον Ολυμπιακό που προσφάτως έδινε 1,5 εκ. ευρώ για τον αμυντικό της Σταντάρ, Κανού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ