2012-08-10 12:35:04
Φωτογραφία για Ηράκλειο: Χωρίς νερό οι κάτοικοι στο Βραχόκηπο για δύο εβδομάδες!
Μόνο ντροπή μπορεί να νιώσει κανείς, όταν ακούει ότι εν έτει 2012 υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν σταγόνα νερό και βιώνουν συνθήκες ... Σαχάρας! Και όμως αυτό συμβαίνει στον οικισμό "Βραχόκηπο" στο Κοκκίνη Χάνι!

Σύμφωνα με καταγγελίες των κατοίκων το νερό έχει να ... φανεί στα σπίσια τους εδώ και δώδεκα μέρες! Συγκεκριμένα από την Τρίτη 30 Ιουλίου, όταν σήμερα έχουμε Παρασκευή 10 Αυγούστου!

Μια κατάσταση, η οποία είναι παγιωμένη αφού, όλο το καλοκαίρι δεν έχουν νερό ...σταγόνα.

"Υπάρχουν σπίτια που δεν έχουν καθόλου νερό πλέον. Στερέψανε τα ντεπόζιτα και οι δεξαμενές που έχουμε", τονίζει αγανακτισμένη στο CretePlus.gr κάτοικος του συνοικισμού Δασκάλων και νηπιαγωγών.

Ενώ όπως επισημαίνει από το Δήμο Χερσονήσου, κανείς δεν ξέρει να τους δώσει μια συγκεκριμένη απάντηση. "Τηλεφωνούμε στο Δήμο και κανείς δε γνωρίζει να μας πει γιατί συμβαίνει αυτό. Ψάχνουμε τον υπεύθυνο και δεν τον βρίσκουμε!", καταγγέλλει!

Αυτό που ζητούν οι κάτοικοι, οι οποίοι βλέπουν τα μωρά παιδιά τους να μην έχουν νερό να πλυθούν, είναι - τουλάχιστον - να γνωρίζουν κάθε πότε θα αφήνει ο υπεύθυνος για την άρδευση το νερό να πηγαίνει στα σπίτια των Βραχοκηπιωτών.

Είναι γνωστό ότι κάθε καλοκαίρι, η περιοχή αντιμετωπίζει πρόβλημα, λόγω της τουριστικής κίνησης και της άυξησης του πληθυσμού, όμως δεν μπορεί άλλοι στην περιοχή να έχουν κάθε δυο -τρεις μέρες νερό και άλλοι να έχουν νερό κάθε 12!
creteplus.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ