2012-08-10 10:15:48
Φωτογραφία για «OXI» ΣΤΑ... «ΤΡΕΛΑ ΛΕΦΤΑ» ΤΗΣ ΤΣΣΚΑ ΑΠΟ ΒΑΛΒΕΡΔΕ
Διακαής πόθος των Ρώσων έχει γίνει Ερνέστο Βαλβέρδε, αφού μετά την Σπαρτάκ και η ΤΣΣΚΑ εισέπραξε την αρνητική απάντηση του Βάσκου πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού, σε ηγεμονικό συμβόλαιο που του πρόσφερε.

Η Σπαρτάκ ήθελε να πάρει στη Μόσχα τον Ερνέστο Βαλβέρδε, όμως δεν τα κατάφερε παρά το συμβόλαιο με αποδοχές κοντά στα 3,5 εκ. ευρώ (το χρόνο) που του προσέφερε. Την κίνησή της αντέγραψε και η ΤΣΣΚΑ, αλλά παρόλο που και εκείνη προσέφερε στον Βάσκο τεχνικό «γη και ύδωρ», και ίσως κάτι παραπάνω όπως τονίζεται σε σημερινό δημοσίευμα της "Sportday" που κάνει λόγο για «τρελά λεφτά», η απάντησή του ήταν και πάλι αρνητική.

Αν και κανείς δεν μπορεί να πει εύκολα «όχι» στα εκατομμύρια όταν τέτοια εποχή του στρώνονται στα πόδια του, ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποδεικνύει ότι δεν τίθεται θέμα χρημάτων στην απόφασή του, αφού μιλάμε για ποσά που εισέπραττε σε... 10 χρόνια με το συμβόλαιο που είχε στον Ολυμπιακό.

Ο Βαλβέρδε όμως επιβεβαιώνει τον εαυτό του, αφού αποχωρώντας από το Λιμάνι είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν σκοπεύει να εργαστεί σε κάποια ομάδα, εκτός και αν προκύψει κάποια εξαιρετική περίπτωση στην Ισπανία. Αυτό – μέχρι στιγμής – δεν προέκυψε και έτσι συνεχίζει τις διακοπές του στο Σαν Σεμπαστιάν και στο Μπιλμπάο κοντά στην οικογένειά του που τόσο του έλειψε...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ