2012-08-10 08:15:03
Φωτογραφία για Μάχη για τη ζωή του δίνει ο πρώην της Amy Winehouse
Ο Blake Fielder-Civil βρέθηκε στο κρεβάτι του από τη σύντροφό του Sarah Aspin να πνίγεται και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο εσπευσμένα με πολλαπλή ρήξη οργάνων. Ο άνδρας που διέρχεται περίοδο απεξάρτησης από τα ναρκωτικά, την προηγούμενη ημέρα είχε βγει μ’ έναν φίλο για ποτό. Η σύντροφός του πιστεύει ότι πήρε κάποια ουσία. Οι γιατροί τον έβαλαν σε τεχνητό κώμα και βρίσκεται σε μηχανική υποστήριξη δίνοντας πραγματικά μάχη για τη ζωή του.

Η Aspin γνώρισε τον πρώην έρωτα της Winehouse στην αποτοξίνωση πριν από τρία χρόνια. Όπως είπε στη Sun και αναδημοσίευσε η Mirror: «Οι γιατροί είπαν ότι τον έβαλαν σε κώμα για να το βοηθήσουν και να σταματήσουν τη μόλυνση. Προσεύχομαι να ζήσει αλλά έχω ήδη προετοιμαστεί για το ενδεχόμενο να μην συνέλθει ποτέ!». Όπως επισήμανε, ο Fielder-Civil πήγε στο ραντεβού του με τον αρμόδιο για την αναστολή φυλάκισής του και στη συνέχεια συναντήθηκε μ’ έναν φίλο.


Επέστρεψε σπίτι μπερδεύοντας τα λόγια του και παραπατώντας. Μετά πήγε να κοιμηθεί. Το επόμενο πρωινό η γυναίκα ξύπνησε και τον βρήκε αναίσθητο, ενώ οι άνδρες των Πρώτων Βοηθειών επιβεβαίωσαν ότι κατάπιε τη γλώσσα του κι έπαθε αναρρόφηση. Για μεγάλο χρονικό διάστημα έδινε μάχη να καταπολεμήσει την εξάρτησή του από την ηρωίνη, ενώ φυλακίστηκε το 2007.

Τον περασμένο χρόνο ξαναφυλακίστηκε για ληστεία και οπλοκατοχή. Πριν από δύο εβδομάδες είχε αποφυλακιστεί με αναστολή, ενώ προετοιμαζόταν για την οριστική απελευθέρωσή του. Είχε παντρευτεί την Amy Winehouse το 2007 και πήραν διαζύγιο δύο χρόνια μετά. Για πολλούς αυτός ήταν η αιτία που η Amy Winehouse καταστράφηκε από τα ναρκωτικά και το ποτό.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ