2012-08-10 08:00:04
Φωτογραφία για ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΕΛΕΚΑΝΟΥ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...
Σκέψεις για την παραμονή του Μιχάλη πελεκάνου γίνονται στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με δημοσίευμα του "pamesports.gr".

Οι ερυθρόλευκοι έχουν αυτή την στιγμή στο ρόστερ τους 13 παίκτες (Λο, Μάντζαρης, Σλούκας, Κατσίβελης, Σπανούλης, Γκετσεβίτσιους, Παπανικολάου, Περπέρογλου, Άντιτς, Πρίντεζης, Ντόρσι, Χάινς και Μαυροειδή) και χρειάζονται δύο ακόμη για να συμπληρώσουν τον αριθμό των 15 παικτών, που είναι ο ιδανικός για την λειτουργία της προπόνησης, αλλά για να αντεπεξέλθει η ομάδα στις διπλές υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα.

Ο αριθμός των αγώνων την νέα σεζόν, μάλιστα, θα είναι αυξημένος, καθώς με την αλλαγή του τρόπου διεξαγωγής του «Τοπ 16», οι ομάδες στην δεύτερη φάση της Ευρωλίγκας θα δώσουν 14 αναμετρήσεις αντί για 6.

Ο ένας παίκτης, που θα αποκτηθεί θα είναι σέντερ, με τον Καββαδά να είναι η πρώτη αλλά δύσκολη περίπτωση και εναλλακτική αυτού να είναι ο 25χρόνος ύψους 2μ.07 Γάιος Σκορδίλης, που την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στον Ίκαρο και παλαιότερα στον Άρη.


Σχετικά με τον δεύτερο παίκτη, που θα προστεθεί στο δυναμικό των ερυθρόλευκων, γίνονται σκέψεις για την παραμονή του Μιχάλη Πελεκάνου με μειωμένες αποδοχές συγκριτικά με το προηγούμενο συμβόλαιο του.

Με τον Περιστεριώτη φόργουορντ έχει συνεργαστεί ο Γιώργος Μπαρτζώκας στο Μαρούσι την αγωνιστική χρονιά 2009-10. Ο Πελεκάνος είχε δοθεί εκείνη την σεζόν με υποσχετική στο Μαρούσι από τον Ολυμπιακό και ο Μπαρτζώκας έχει θετική άποψη για τον Έλληνα φόργουορντ, τόσο για τις αγωνιστικές δυνατότητες του, όσο και για τον χαρακτήρα του.

Εάν ο 31χρόνος φόργουορντ συμφωνήσει στην πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του με μειωμένες αποδοχές θα συνεχίσει στους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ