2012-08-09 23:07:17
Φωτογραφία για ΜΕΓΙΕΡΙ: ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΟΥΓΓΡΟΣ
Πολύ καλά πηγαίνει η Ουγγαρία στους Ολυμπιακούς Αγώνες και κάνει τους φιλάθλους της χώρας υπερήφανους. Ενας από τα εκατομμύρια Μαγυάρων που πανηγυρίζει είναι και ο Μπάλας Μέγιερι. Ο γκολκίπερ του Θρύλου παρακολουθεί στους αγώνες στο Λονδίνο και δεν διστάζει να δείξει τη χαρά και την περηφάνια του, μέσω του Twitter. «Δύο χρυσά μετάλλια στο καγιάκ», έγραψε ο 22χρονος τερματοφύλακας και ευχήθηκε: «Το χάντμπολ στον ημιτελικό και ελπίζουμε… Το πόλο τα πάει καλά ως συνήθως. Περήφανος που είμαι Ούγγρος».

Ο Μέγιερι είναι ένα παιδί που έχει γαλουχηθεί στις μικρές εθνικές ομάδες της πατρίδας του, αφού ήταν μέλος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος Νέων που είχε πάρει την 3η θέση στο Μουντιάλ της Αιγύπτου το 2009. Κατάφερε κέρδισε την θέση του βασικού στον Ολυμπιακό και πλέον βρίσκεται σταθερά στις κλήσεις του Σάντορ Εγκερβάρι στην αντρική ομάδα της Ουγγαρίας.

Στην πατρίδα του, μάλιστα, τον θεωρούν καλύτερο γκολκίπερ απ’ όλους, παρότι ο Εγκερβάρι δείχνει προτίμηση στον Ανταμ Μπογκντάν. Ο Μέγιερι, πάντως, δεν βιάζεται, ξέρει ότι θα έρθει η σειρά του και περιμένει να του δοθεί η ευκαιρία. Ετσι έκανε και στον Ολυμπιακό. Δούλευε για να είναι έτοιμος και μόλις ο Βαλβέρδε αποφάσισε ότι δεν πάει άλλο με τον Κοστάντσο, έδειξε τα προσόντα του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ