2012-08-09 21:33:26
Φωτογραφία για ΔΟΜΑΖΟΣ :  Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ!
Τα είπε έξω από τα δόντια ο Μίμης Δομάζος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη "Real News". Ο ...στρατηγός του Παναθηναϊκού εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον της διοίκησης των "πράσινων" για τους χειρισμούς της στην υπόθεση του Γιώργου Καραγκούνη, ο οποίος φανερά ενοχλημένος έβαλε τίτλους τέλους στην καριέρα του στο "τριφύλλι".

Ο Μίμης Δομάζος σε μια ύστατη προσπάθεια που έκανε πριν λίγες ημέρες για να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ των δύο πλευρών κατάλαβε πολύ γρήγορα, όπως δήλωσε, πως η διοίκηση τελικά δεν ήθελε τον Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό και του έδειξε με τον τρόπο της την πόρτα της εξόδου Ο Δομάζος είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να λέει αυτά που πιστεύει και γνωρίζει από πρώτο χέρι...

«Η παραμονή του Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό θα τελείωνε μέσα σε λίγα λεπτά αν το ήθελε η διοίκηση...», ήταν με υπαινιγμούς τα αρχικά λόγια του Μίμη Δομάζου και απογοητευμένος από την αποχώρηση του ''τυπάρα'', πέρασε στη συνέχεια στην αντεπίθεση, αφού χαρακτηριστικά μας είπε: «Η ιστορία επαναλαμβάνεται
. Ο Παναθηναϊκός τρώει τα παιδιά του. Το ίδιο είχε συμβεί με μένα, με τον Αντωνιάδη, τον Σαραβάκο, τον Λυμπερόπουλο, τον Γκούμα, τον Μπασινά και τώρα με τον Καραγκούνη. Και επαναλαμβάνεται με πολύ άσχημο τρόπο. Κανένας δεν έχει δικαίωμα να διώξει τον Καραγκούνη από τον Παναθηναϊκό, είναι η σημαία της ομάδας. Φταίνε αυτοί που ανακατεύονται και δεν θέλω να πω ονόματα, γιατί ξέρετε ποιοι είναι... Είναι ντροπή ό, τι έγινε...».

-Τι ακριβώς συνέβη και ο καραγκούνης αποφάσισε από μόνος του τελικά να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό; Ξέρετε την υπόθεση εκ των έσω, αφού μιλάτε μαζί του...

«Ο Καραγκούνης κατάλαβε ότι δεν τον ήθελαν. Ούτε οικονομικό πρόβλημα υπήρχε, ούτε είχε ασκήσει βέτο για να παίζει... Αυτά είναι παραμύθια της Χαλιμάς. Σας διαβεβαιώνω ότι ο Καραγκούνης θα έμενε με πολύ λιγότερα χρήματα ακόμη και από αυτά που παίρνει ο Μπουμσόνγκ και ο Κατσουράνης. Δεν είχε οικονομικό θέμα. Ούτε αξίωνε να αγωνίζεται συνεχώς, παρά μόνο αν το άξιζε. Τα έφεραν βόλτα, έτσι, ώστε να του ρίξουν το φταίξιμο. Ο Καραγκούνης μου είπε ότι προτιμάει να φύγει, γιατί στο τέλος θα τον ξεφτιλίσουν...».

-Είπε αυτό ο Καραγκούνης;

«Ναι. Μίλαγα μαζί του μήπως και αναστραφεί το κλίμα και μου είπε αυτά τα λόγια. Δεν άντεξε και επειδή ήθελε να κρατήσει την αξιοπρέπεια του προτίμησε να φύγει από μόνος του. Οταν έχεις ερασιτέχνες στη διοίκηση αυτά παθαίνεις... Προσωπικά όταν χειρίστηκα την υπόθεση και φτάσαμε στο σημείο μηδέν η διοίκηση δεν μου έδινε απάντηση, παρά τις οχλήσεις μου. Τότε κατάλαβα εγώ και ο Καραγκούνης, ότι δεν υπάρχει θέμα παραμονής του στον Παναθηναϊκό».

-Ο Φερέιρα;

«Εκτιμώ τον Φερέιρα και τον θεωρώ πολύ καλό προπονητή. Εχω μιλήσει με τα καλύτερα λόγια γι΄ αυτόν και θα συνεχίσω να λέω. Στην περίπτωση, όμως, του Καραγκούνη, νομίζω ότι με τον τρόπο που ενήργησε, δεν μέτρησε καλά την ιστορία του παίκτη. Ο Καραγκούνης πριν ένα μήνα ήταν ο καλύτερος παίκτης της εθνικής μας ομάδας και ξαφνικά δεν κάνει; Κάνει για το Euro και δεν κάνει για τον Παναθηναϊκό; Δεν λέω ότι πρέπει να παίζει από την αρχή μέχρι το τέλος, αλλά χώραγε στην 11άδα. Κι αν δεν έπαιζε τελικά, αφού αυτό είναι θέμα του προπονητή, η παρουσία του και η εμπειρία του στην ομάδα, θα ήταν πολύτιμες. Δεν διώχνεις έτσι έναν παίκτη και δη με την ιστορία του Καραγκούνη».

-Ο κ. Αλαφούζος είχε αφήσει ανοιχτό το θέμα, πριν από λίγες ημέρες, τελικά άλλαξε στάση...

«Ο κ. Αλαφούζος από ότι διάβασα θα καλούσε σε δείπνο τον Καραγκούνη για να μιλήσουν. Ο Καραγκούνης δεν πεινάει για να του κάνουν το τραπέζι. Είναι απογοητευμένος από την στάση της ομάδας. Τον έδιωξαν από το σπίτι του. Δεν είναι αυτή συμπεριφορά. Κατάλαβε ότι δεν τον ήθελαν. Συνομιλούσε μαζί τους και του έλεγαν διάφορα ψέμματα και στον τέλος αποδείχτηκε ότι δεν τον ήθελε κανείς. Αυτή είναι η αλήθεια και όλα τα άλλα που ακούγονται ότι βιάστηκε είναι για εσωτερική κατανάλωση...».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ