2012-08-09 20:47:06
Φωτογραφία για Μόνο... πυροτέχνημα δεν είναι!
Ο Παναθηναϊκός δεν «σήκωσε» μόνο για τις εντυπώσεις το θέμα των δανεικών. Eξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, με... φόντο την απόφαση που είχαν πάρει στην Πορτογαλία.

Από τα ξημερώματα της Πέμπτης, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός βρίσκονται στα χαρακώματα με αφορμή την δήλωση του Γιάννη Αλαφούζου για τους δανεικούς που παραχωρεί η ομάδα του Πειραιά σε μικρότερους συλλόγους της Λίγκας. Ο ισχυρός άνδρας της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» δεν σήκωσε το θέμα μόνο για τις εντυπώσεις. Αυτό είναι δεδομένο, όπως και η απόφαση της διοίκησης του «τριφυλλιού» να τραβήξει το συγκεκριμένο ζήτημα μέχρι το τέλος και να «κυνηγήσει» ότι μπορεί, ώστε να υπάρχει ο μεγαλύτερος βαθμός αξιοπιστίας στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλαφούζος έχει δώσει εντολή στο νομικό τμήμα της ΠΑΕ για να ψάξει όσο το δυνατόν καλύτερα το θέμα ενώ θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη η μεταφορά του θέματος στα θεσμικά όργανα, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός θα θέσει επί τάπητος το ζήτημα με τους δανεικούς και το κατά πόσο θα μπορεί ένα σύλλογος να έχει ποδοσφαιριστές σε 5,6 και 7 ομάδες του ίδιου πρωταθλήματος.


Στο «πράσινο στρατόπεδο» έχουν σαν παράδειγμα τα όσα έγιναν στην Πορτογαλία αυτό το καλοκαίρι. Εκεί η Λίγκα αρχικά αποφάσισε να απαγορεύσει τον δανεισμό ποδοσφαιριστών ανάμεσα σε ομάδες της πρώτης κατηγορίας, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να προφυλάξει το προϊόν από τις οποιεσδήποτε... σκιές θα μπορούσαν να δημιουργηθούν, με την πρόταση τελικά να «πέφτει« από την ομοσπονδία.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ