2012-08-09 18:59:21
Φωτογραφία για Η ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΣΤΟΠΕΡ...
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ παραμένει σε συνεχή επικοινωνία με τους Γιάννη Βρέντζο και Ντάρκο Κοβάσεβιτς για το θέμα του κεντρικού αμυντικού που "καίει" τον Ολυμπιακό, με πολλά ονόματα να παραμένουν στ' υπόψιν.

Σύμφωνα με το "gazzetta.gr" στη λίστα του Ολυμπιακού για την θέση του στόπερ βρίσκονται μεταξύ άλλων οι Χάιντσε, Ονιέβου και Ματάισεν ενώ στο Λιμάνι κοιτάζουν και παίκτες όπως τους Ζαντάο, Ντα Κόστα, Ενρίκε Σερένο και ίσως τους Πόλγκα και Ουϊφαλούσι.

Τα σενάρια και οι φήμες για τους Ντεμικέλις και Λουγκάνο συνεχίζονται και φυσικά υπάρχουν και άλλα ονόματα για το κέντρο της άμυνας, όπως αυτά των Σέτο, Σίντνεϊ, Μίγκελ Βιτόρ, Μουσάτσιο, Μποκανέγκρα και Γκοϊάν.

Οι ερυθρόλευκοι κοιτάζουν κυρίως σε Πορτογαλία, Ισπανία, Γαλλία και Ιταλία για στόπερ ενώ στο... κόλπο είναι και Σέρβοι αμυντικοί. Αναφορικά πάντως με την περίπτωση του Μπίσεβατς, που είδε ξανά το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα πάντα με το δημσοίευμα, δεν είναι εύκολο για τους ερυθρόλευκους να κοντράρουν την Λιόν που θέλει τον παίκτη.

Είναι σαφές πάντως ότι οι συζητήσεις για τον στόπερ διαδέχονται η μία την άλλη, αλλά οριστική απόφαση για τον «εκλεκτό» δεν υφίσταται. Όμως οι εξελίξεις θα είναι σίγουρα άμεσες...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ