2012-08-09 10:26:03
Φωτογραφία για ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΓΙΑ... ΑΡΧΗΓΟΣ!
Ο Γιάννης Μανιάτης φορά τα ερυθρόλευκα μόλις ενάμιση χρόνο, ωστόσο με το πάθος και τη θέληση που δείχνει σε κάθε αγώνα του Ολυμπιακού, έχει κερδίσει το σεβασμό και την εμπιστοσύνη όλων, από την ομάδα μέχρι τη… διοίκηση.

Έτσι, ο Έλληνας μεσοαμυντικός αναμένεται να λάβει τη σχετική επιβράβευση, παίρνοντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ο Μανιάτης ήρθε από τον Πανιώνιο ως δεξί μπακ, στη θέση -δηλαδή- που αγωνίζεται ο Βασίλης Τοροσίδης, όμως, η επιμονή του και η… αποκάλυψη που έκανε ως αμυντικό χαφ, τον έκαναν βασικό και αναντικατάστατο στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού, κάτι που, όπως είναι φυσικό, έχει χαροποιήσει τους πάντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, με τη διοίκηση να… μεσολαβεί, ώστε να φορέσει σε κάποιο ματς το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Την περσινή χρονιά αρχηγοί είχαν οριστεί οι Τοροσίδης, Αβραάμ, Ιμπαγάσα, Μέλμπεργκ και Μοντέστο. Ο Σουηδός αμυντικός δεν υπάρχει φέτος στο ρόστερ, αφού ανακοινώθηκε από τη Βιγιαρεάλ, ενώ το ενδεχόμενο μεταγραφής του Τοροσίδη είναι πάντα ανοικτό.

Πολύ πιθανό λοιπόν, μέσα στη χρονιά, ο Γιάννης Μανιάτης να είναι αυτός που θα εκπροσωπήσει τους ερυθρόλευκους στο στρίψιμο του νομίσματος…
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κοντά σε Ο' Μπράιαντ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κοντά σε Ο' Μπράιαντ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ