2012-08-08 17:12:47
Φωτογραφία για Απίστευτη γκάφα! Έστειλε στο καθαριστήριο το παντελόνι του και είχε ξεχάσει μέσα ένα τεράστιο ποσό!
Εγκεφαλικό λίγο έλειψε να πάθει ένας εμπορικός αντιπρόσωπος από τα Τρίκαλα όταν συνειδητοποίησε ότι στην τσέπη ενός... παντελονιού του που έστειλε στο καθαριστήριο υπήρχαν 15.000 ευρώ. Ο 30χρονος λόγω της δουλειάς του ταξιδεύει συνέχεια και όταν επιστρέφει στο σπίτι του στέλνει τα ρούχα του σε καθαριστήρια για να πλυθούν και να σιδερωθούν, αφού εκείνος δεν έχει χρόνο.

Πρόσφατα ο νεαρός είχε κλείσει μια πολύ καλή εμπορική συμφωνία με έναν επιχειρηματία των Τρικάλων, ο οποίος του έδωσε επιταγή ύψους 15.000 ευρώ. Ο εμπορικός αντιπρόσωπος την έβαλε στην τσέπη του πουκαμίσου του αλλά αμέσως την έβγαλε από το μυαλό του. Η επιταγή παρέμεινε αρκετές ημέρες μέσα στην τσέπη του πουκαμίσου του, αφού ο 30χρονος την είχε ξεχάσει, με αποτέλεσμα όταν έφτασε η ώρα να πάει τα άπλυτα ρούχα του σε κεντρικό στεγνοκαθαριστήριο της πόλης, να στείλει κατά λάθος και την επιταγή!

Οταν την επόμενη μέρα κατάλαβε τι έκανε, έτρεξε έντρομος στο κατάστημα για να προλάβει το κακό, χωρίς να έχει πολλές ελπίδες για τη σωτηρία της επιταγής, αφού είχε περάσει σχεδόν μία μέρα από την παράδοση των ρούχων. Οταν τελικά πάτησε το πόδι του στο κατάστημα, ρώτησε με την ψυχή στο στόμα τους υπαλλήλους για το επίμαχο πουκάμισο.


Οπως τον ενημέρωσαν, εκείνη την ώρα ετοιμάζονταν να βάλουν για πλύσιμο τα ρούχα που είχε πάει την προηγούμενη μέρα, μεταξύ των οποίων και εκείνο που περιείχε το πολύτιμο χαρτάκι. Ο νεαρός, που πήγε να πληρώσει πολύ ακριβά την αφηρημάδα του, άκουσε με ανακούφιση τα καλά νέα και το χρώμα επέστρεψε στο πρόσωπό του όταν έπιασε στα χέρια του την ατσαλάκωτη επιταγή.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ