2012-08-08 10:41:08
Φωτογραφία για Με νέες αναβαθμίσεις η Ferrari
Παύση στα grand prix και στην δράση που είχαμε μέχρι τώρα λόγω καλοκαιρινών διακοπών. 

Οι δύο οδηγοί της Scuderia Fernando Alonso και Felipe Massa μας ενημερώνουν μέσα από τον λογαριασμό τους στο twitter ότι λιώνουν στα ποδήλατα και ο άλλος αντίστοιχα βόλτα με τις 'γουρούνες' του και διασκέδαση με καλά παρέα. 

Ο Pat Fry όμως μάλλον δεν θα έχει την ευκαιρία που έχουν και οι πιλότοι, να ξεσκάσει λίγο, λόγω των νέων αναβαθμίσεων που ετοιμάζουν για την F2012. Όπως δηλώνει ο ίδιος: «Έχουμε κάποιες ενδιαφέρουσες αναβαθμίσεις που θα φέρουμε στο Spa, μία πίστα που από πλευράς αεροδυναμικά παραγόμενης κάθετης δύναμης, είναι ξεχωριστή. Όπως και η Monza όπου θα έχουμε πακέτο αναβάθμισης τόσο στην αεροδυναμική όσο και στον κινητήρα, που θα ταιριάζει πλήρως στις απαιτήσεις της. Έχουμε κάνει πολλή δουλειά αν και έχουμε πολλά ακόμα να κάνουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να πιέζουμε σε κορυφαίο επίπεδο»

Παρότι η F2012 του σήμερα δεν έχει καμία σχέση με το αναιμικό μονοθέσιο που είδαμε στις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης, ο έμπειρος τεχνικός δεν παρασύρεται.

«Κατά τη γνώμη μου, έχουμε προσπεράσει τις περισσότερες ομάδες σε ότι έχει να κάνει με το ρυθμό εξέλιξης μέσα στη σεζόν. Ανακάμψαμε αλλά έχουμε ακόμα δρόμο», τόνισε ο Fry.

Περιμένουμε λοιπόν να δούμε ξανά την Ferrari για το τι θα μας προσφέρει με τις καινούργιε αλλαγές τις αρχικά για το Spa του Βελγικού grand prix.

By: Μιχάλης Παγκίδης
f1-madness
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ