2012-08-07 19:00:13
Φωτογραφία για ΚΑΙ ΟΙ ΒΕΛΓΟΙ ΓΙΑ ΜΙΡΑΛΑΣ ΚΑΙ ΑΡΣΕΝΑΛ...
Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για τον Κέβιν Μιραλάς, για τον οποίο, μετά τους Ιταλούς ασχολούνται εκτενώς και οι Βέλγοι, κάνοντας κυρίως αναφορά για την Άρσεναλ και τα 8 εκατ. ευρώ που θα δαπανήσει για να τον κάνει δικό της.

Συγκεκριμένα Βελγικό ΜΜΕ γράφει για τον Κέβιν Μιραλάς και το έντονο ενδιαφέρον της Άρσεναλ η οποία τον θέλει ως αντικαταστάτη του Φαν Πέρσι (κάτι που έχει αναφερθεί ξανά από ΜΜΕ της Ευρώπης), ενώ παράλληλα τονίζεται πως αποτελεί στόχο και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Συγκεκριμένα το site του βελγικού καναλιού "RTBF" ασχολήθηκε εκτενώς με τον Βέλγο επιθετικό του Ολυμπιακού που παρόλο που δεν έχει καταφέρει ακόμα να αγωνιστεί σε ματς των ερυθρόλευκων έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών ομάδων στην Ευρώπη. Επισημαίνεται μάλιστα ότι ο Μιραλάς είναι στην κορυφή της λίστας του Αρσέν Βενγκέρ.

Υπογραμμίζεται επίσης πως η Άρσεναλ θα πληρώσει 8 εκατομμύρια για να τον αγοράσει εφόσον τελικά παραχωρηθεί ο Φαν Πέρσι. Κλείνοντας πάντως σχολίαζει ότι ο Μιραλάς εφόσον αποκτηθεί θα δώσει σκληρή... μάχη για να βρει μία θέση στην ενδεκάδα λόγω της πλειάδας παικτών στο ρόστερ της ομάδας του Αλσατού τεχνικού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ