2012-08-07 09:20:03
Φωτογραφία για ΔΩΡΟ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ... ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ
Την ανακοίνωση της μεταγραφής του Στράτου Περπέρογλου ετοιμάζουν για σήμερα στον Ολυμπιακό, με αφορμή τη συμπλήρωση του 28ου έτους της ηλικίας του.

Ο Στράτος Περπέρογλου έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό και ετοιμάζεται να έρθει στην Αθήνα από τις ΗΠΑ όπου βρίσκεται με την σύζυγό του. Η αναχώρησή του είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη και η άφιξή του την Πέμπτη.

Ο Έλληνας φόργουορντ μόλις επιστρέψει θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης, διάρκειας δύο ετών με ετήσιες απολαβές ύψους 370.000 ευρώ, όσα του πρόσφερε και ο Παναθηναϊκός.

Επιπλέον, θα υπάρχει όρος που θα επιτρέπει στους ερυθρόλευκους να τον αποδεσμεύσουν μέχρι τα μέσα του Ιουλίου το επόμενο καλοκαίρι, ενώ ο παίκτης έβαλε και έναν δικό του όρο «αντιγράφοντας» τον Μίλος Τεόντοσιτς. Να μπορεί δηλαδή το επόμενο καλοκαίρι να φέρει πρόταση από άλλο σύλλογο και ο Ολυμπιακός να έχει στη διάθεσή του μια εβδομάδα προθεσμία για να ισοφαρίσει την προσφορά και να τον κρατήσει ή να την δεχτεί.

Αυτές είναι οι βασικές λεπτομέρειες του συμβολαίου του Περπέρογλου στον Ολυμπιακό, το οποίο ο Έλληνας διεθνής δεν έχει υπογράψει ακόμη, όμως με αφορμή τα γενέθλιά του σήμερα οι ερυθρόλευκοι σκέφτονται να του κάνουν ένα... δώρο. Να ανακοινώσουν την απόκτησή του, δείχνοντας παράλληλα ότι τον εμπιστεύονται και πως θα κρατήσει το λόγο του να υπογράψει μόλις επιστρέψει από τις ΗΠΑ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ